Aikuisten
Muotoiluakatemia

Luovaa tekemistä innostuneille ihmisille!

Aikuisten Muotoiluakatemia kokoontuu kevätkaudella 23.1.–16.5.2019 keskiviikkoiltaisin klo 17–20 osoitteessa Piispankatu 8. Opetusryhmien yhteinen aloitusluento on 17.1. klo 17–19. Kevään 2019 teemana on “Teollistumisen ajasta tulevaisuuteen”. Lukukauden aikana visioidaan tulevaisuuden tuotteita ja palveluja – tulevaisuuden tuotekehitys on käsillä! 
Tutustu aikuisten kevään ohjelmaan

Aikuisten Muotoiluakatemia soveltuu kaikenikäisille aikuisille. Aiempaa muotoilun, käsityön tai kädentaitojen osaamista ei tarvita. Opetussuunnitelma etenee suomalaisen muotoiluhistorian mukaan, josta nostetaan esille käsiteltävät teema ja opetuskokonaisuudet niin teorian kuin uusien tekniikoiden osalta. Aikuisten Muotoiluakatemiassa edetään tavoitteellisesti mutta rennosti kahvihetkiä unohtamatta.

Aikuisten ryhmässä on vakavaa opiskelua, iloa ja rentoa huumoria. Tule mukaan!

Teollistumisen ajasta tulevaisuuteen

Tuotekehitys ja innovaatiot – tulevaisuuden tuotekehitys on täällä! Lukuvuoden aikana visioidaan tulevaisuuden maailmaa muotoilusta käsin suunnittelemalla uusia arjen esineitä ja palveluita. Kevään keskeisiä teemoja ovat tuotekehitys ja innovaatiot, kiertotalous, protomalli ja palvelumuotoilu.

Ilmoittaudu
mukaan

Kevätlukukauden kurssimaksu on  130 €
Maksuvälineinä käyvät myös Smartum ja ePassi
Materiaalit eivät kuulu kurssimaksuun. Voit tuoda mukana omia materiaaleja tai ostaa Muotoiluakatemialta.
Kevätlukukausi on kestoltaan 14 kertaa, yhteensä 42 tuntia (3 h/opetuskerta)

Ohjaajana toimii

Anna Räisänen
käsityönopettaja (KM), muotoilija (AMK)
p. 044 731 8003
anna.raisanen (at) muotoiluakatemia.fi

”ILO, YLLÄTYS, ELÄMYS! 1. lukuvuosi on ollut tulvillaan tekemisen riemua leppoisassa seurassa erinomaisten opettajien johdolla.”

Helena Grönqvist, 53