FI | EN

Aikuisten
Muotoiluakatemia

Luovaa tekemistä innostuneille ihmisille!

Aikuisten Muotoiluakatemia kokoontuu keskiviikkoisin klo 17–20 osoitteessa Piispankatu 8. Kevään 2021 teemana on “Romantiikan aika”. Kevään aikana tutustutaan kansallisromantiikkaan suomalaisessa muotoilussa käsitellen erityisesti luonnosta löytyviä värejä ja muotoja.

Tutustu aikuisten ohjelmaan

Aikuisten Muotoiluakatemia soveltuu kaikenikäisille aikuisille. Aiempaa muotoilun, käsityön tai kädentaitojen osaamista ei tarvita. Opetussuunnitelma etenee suomalaisen muotoiluhistorian mukaan, josta nostetaan esille käsiteltävät teema ja opetuskokonaisuudet niin teorian kuin uusien tekniikoiden osalta. Aikuisten Muotoiluakatemiassa edetään tavoitteellisesti mutta rennosti kahvihetkiä unohtamatta.

Aikuisten ryhmässä on vakavaa opiskelua, iloa ja rentoa huumoria. Tule mukaan!

Romantiikan aika

Kevätlukukauden aikana perehdytään kansallisromantiikkaan suomalaisessa muotoilussa. Romantiikan ajan kuvioiden mystiset luontoteemat heräävät nykyaikaan muotoilun työpajoissa. Lukukausi kannustaa kokeilevaan muotoiluun, tyylien ja materiaalien yhdistämiseen. Kauden aikana harjoitellaan lennokasta ideointia ja niiden esittämistä toisille. Tutustumme Eliel Saariseen ja hänen tuotantoon, opimme värien sekoittamista sekä minimalismin ja koristeellisen muotoilun eroja. Kansallisromantiikka korostaa oman identiteetin suhdetta luontoon, jota havainnoimme kuvaamalla.

  • Kansallisromantiikka
  • Ornamentit
  • Värioppi

Ilmoittaudu
mukaan

Kevätlukukauden kurssimaksu on 130 € + materiaalimaksu 10 €. Maksuvälineinä käyvät myös Smartum ja ePassi. 

Materiaalimaksu kattaa harjoituksiin käytettävät materiaalit Muotoiluakatemialta.

Kevätlukukausi on kestoltaan 14 kertaa, yhteensä 42 tuntia (3 h/opetuskerta)

Ohjaajana toimii:

Anna Räisänen
käsityönopettaja (KM), muotoilija (AMK)
p. 044 731 8003
anna.raisanen (at) muotoiluakatemia.fi

Tutustu kevään opetusohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

”ILO, YLLÄTYS, ELÄMYS! 1. lukuvuosi on ollut tulvillaan tekemisen riemua leppoisassa seurassa erinomaisten opettajien johdolla.”

Helena Grönqvist, 53