FI | EN

Aikuisten
Muotoiluakatemia

Luovaa tekemistä innostuneille ihmisille!

Aikuisten Muotoiluakatemia kokoontuu keskiviikkoisin klo 17–20 osoitteessa Piispankatu 8. Muotoiluakatemioiden syyskauden aiheissa palataan aivan aikojen alkuun, kun syksyn 2019 teemana on “Kivikausi ja muotoilun synty”.

Tutustu aikuisten syksyn ohjelmaan

Aikuisten Muotoiluakatemia soveltuu kaikenikäisille aikuisille. Aiempaa muotoilun, käsityön tai kädentaitojen osaamista ei tarvita. Opetussuunnitelma etenee suomalaisen muotoiluhistorian mukaan, josta nostetaan esille käsiteltävät teema ja opetuskokonaisuudet niin teorian kuin uusien tekniikoiden osalta. Aikuisten Muotoiluakatemiassa edetään tavoitteellisesti mutta rennosti kahvihetkiä unohtamatta.

Aikuisten ryhmässä on vakavaa opiskelua, iloa ja rentoa huumoria. Tule mukaan!

Kivikausi ja muotoilun synty

 

Lukukauden aikana tutustumme muotoilun perusteisiin ja esineiden kehityskaareen. Muotoilun syntyyn ovat alusta saakka kuuluneet primitiiviset muodot ja funktionaalisuus. Syksyn aikana perehdymme erityisesti pelkistämiseen, perusmuotoihin sekä orgaanisen ja epäorgaanisen muodon tuottamiseen.

Ilmoittaudu
mukaan

Lukukausi alkaa kaikkien opetusryhmien yhteisellä retkellä Saarijärven kivikauden kylään lauantaina 24.8.2019. Retkelle on erillinen ilmoittautuminen 16.8.2019 mennessä anna.raisanen (at) muotoiluakatemia.fi tai 044 731 8003 / Anna

Lukukauden kurssimaksu on  130 €
Maksuvälineinä käyvät myös Smartum ja ePassi
Materiaalit eivät kuulu kurssimaksuun. Voit tuoda mukana omia materiaaleja tai ostaa Muotoiluakatemialta.
Kevätlukukausi on kestoltaan 14 kertaa, yhteensä 42 tuntia (3 h/opetuskerta)

Ohjaajana toimii

Anna Räisänen
käsityönopettaja (KM), muotoilija (AMK)
p. 044 731 8003
anna.raisanen (at) muotoiluakatemia.fi

Tutustu syksyn opetusohjelmaan sekä retkiohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

”ILO, YLLÄTYS, ELÄMYS! 1. lukuvuosi on ollut tulvillaan tekemisen riemua leppoisassa seurassa erinomaisten opettajien johdolla.”

Helena Grönqvist, 53