FI | EN

Aikuisten
Muotoiluakatemia

Luovaa tekemistä innostuneille ihmisille!

Aikuisten Muotoiluakatemia kokoontuu keskiviikkoisin klo 17–20 osoitteessa Piispankatu 8. Kevään 2023  teemana on “Paluu tulevaisuuteen”. Kevään aikana tutustutaan tulevaisuuden muotoiluun, materiaaleihin ja tekniikoihin!

Tutustu aikuisten ohjelmaan

Aikuisten Muotoiluakatemia soveltuu kaikenikäisille aikuisille. Aiempaa muotoilun, käsityön tai kädentaitojen osaamista ei tarvita. Opetussuunnitelma etenee suomalaisen muotoilun historian mukaan, josta nostetaan esille käsiteltävät teema ja opetuskokonaisuudet niin teorian kuin uusien tekniikoiden osalta. Muotoiluakatemiassa suoritetaan taiteen perusopintojen laajaa oppimäärää muotoilupainotuksella. 

Aikuisten Muotoiluakatemiassa edetään tavoitteellisesti mutta rennosti kahvihetkiä unohtamatta. Aikuisten ryhmässä on tekemistä, iloa ja rentoa huumoria!

Paluu tulevaisuuteen

Tuotekehitys ja innovaatiot - tulevaisuuden muotoilu on täällä! Lukukauden aikana visioimme tulevaisuuden maailmaa omasta näkökulmasta. Suunnittelemme esineitä ja palveluita, joita tarvitaan arjessa, mutta joita vielä ei ole. Opimme, että muotoilutyö lähtee tarpeesta ja ideasta sekä harjoittelemme oman idean visualisoimista. 

  • Luonnostelu
  • Tuotekehitys ja innovaatio
  • Protomalli
  • Palvelumuotoilu
  • Idean esittäminen

Ilmoittaudu
mukaan

Kevätlukukauden kurssimaksu on 150 € + materiaalimaksu 10 €. Maksuvälineinä käyvät myös Smartum ja ePassi. 

Materiaalimaksu kattaa harjoituksiin käytettävät materiaalit Muotoiluakatemialta. Kevätlukukausi on kestoltaan 17 kertaa, yhteensä 51 tuntia (3 h/opetuskerta)

Opettajana toimii

Anna Räisänen, muotoilija (AMK)
044 731 8003
anna.raisanen(at)muotoiluakatemia.fi

Tutustu kevään opetusohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan verkkokauppamme kautta.

VERKKOKAUPPAAN

”ILO, YLLÄTYS, ELÄMYS! 1. lukuvuosi on ollut tulvillaan tekemisen riemua leppoisassa seurassa erinomaisten opettajien johdolla.”

Helena Grönqvist, 53

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: