FI | EN

syysSÄDE22–

muotoilukasvatustapahtuma

syysSÄDE22 tulee, tule sinäkin!

 

syysSÄDE22 -tapahtuma kokoaa lokakuun alussa muotoilu- ja taidekasvatuksen parissa työskentelevät Kuopion Muotoiluakatemialle. Tapahtuman tavoitteena on tukea käsityö- taide- ja muotoilukasvatuksen toimijoita omassa työssään verkostoitumalla ja kouluttautumalla. 

syysSÄDE22 -tapahtuma järjestetään to–pe 6.–7.10.2022 Kuopion Muotoiluakatemialla, Piispankatu 8. Torstain päiväohjelmassa on case-esimerkkejä ja työpajoja erityisesti digitaaliseen oppimateriaaliin liittyen ja illalla nautitaan hyvästä seurasta, musiikista ja ruuasta SÄDEjameissa. Perjantaina mennään yhdessä syysretkelle paikalliseen kulttuurikohteeseen.

syysSÄDE22 -ohjelma

 

TORSTAI 6.10.2022 | Kuopion Muotoiluakatemia, Piispankatu 8

10–10.30 TERVETULOA | Anna Räisänen, Maiju Pääkkönen ja A-P Inkinen, Kuopion Muotoiluakatemia

Aamukahvit Kuopion Muotoiluakatemialla. Kuopion Rouvasväenyhdistyksen ylläpitämä Muotoiluakatemia toimii tunnelmallisessa Piispantalossa.

10.30–11.30 DESIGNKLASSIKOT | Kuopion Muotoiluakatemia

Muotoilun aamujumppa virittää ajatukset uudelle taajuudelle. Muotoiluakatemian työpajassa toteutetaan omia tulkintoja suomalaisista designklassikoista. 

11.30–12.15 MUOTOILUA ETÄNÄ | A-P Inkinen, Kuopion Muotoiluakatemia

etäMuotoiluakatemiassa voi opiskella käsityön taiteen perusopetuksen laajaa oppimäärää etänä. Case-esimerkin kautta kuulet, miten toteutetaan osallistavaa muotoilukasvatusta verkon välityksellä.

12.15–13 Kuopion Muotoiluakatemia tarjoaa lounaan

 13–16 THINGLINK-WORKSHOP | Matti-Juhani Pekkanen, 3D Talo Finland Oy

ThingLink on vuonna 2010 perustettu suomalais-amerikkalainen yritys, jonka luomat palvelut tekevät kuvista interaktiivisia ja sosiaalisia. 3D Talo tarjoaa syväluotauksen Thinglinkin ominaisuuksiin! Workshop esittelee Thinglink-sovelluksen mahdollisuuksia opetuksen rikastamiseen esimerkkien ja laitteiston esittelyn kautta.

 18–21 SÄDEjamit 

Siirretään pöytiä syrjään ja nautitaan hyvästä seurasta, musiikista sekä ruuasta SÄDEjameissa!

 

PERJANTAI 7.10.2022 | Arkkitehtuuri- ja ympäristökoulu LASTU, Lapinlahti

9–14 SYYSRETKI | Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu LASTU, Lapinlahti

Syysretki suuntaa kohti Lapinlahtea ja LASTUA. SyysSÄDE22-porukka kokoontuu Muotoiluakatemialle (Piispankatu 8), josta bussi starttaa klo 9! Lastussa meitä odottaa toiminnan esittely, workshop ja päiväkahvit.

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: