FI | EN

3025 Lasten Muotoiluakatemia 7–9 -vuotiaat

Lasten Muotoiluakatemian ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 17–19.30 osoitteessa Piispankatu 8. Syksyn 2022  teemana on “Postmodernismi”. Syksyn aikana käsitellään muotoilun kasvukautta tuotekehityksen ja materiaalien näkökulmasta. Syyslukukausi on kestoltaan 17 kertaa, 42,5 opetustuntia (2,5 h/opetuskerta).

Ota tiukka ote luonnoskirjastasi, sillä syksyn Muotoiluakatemioissa muotoilun uudet tuulet puhaltavat postmodernismin vuosikymmeniltä! 1970-luvun huikeat kuviot, 80-luvun mahtavat muodot ja 90-luvun villit ideat näkyvät syyskauden aiheissa. Kuopion Muotoiluakatemian syksyn teemana on Postmodernismi, joka käsittelee muotoilun historiaa 1970-luvulta 1990-luvulle. Anna muotoilun uusien tuulien viedä mukanaan! 

Lasten Muotoiluakatemiassa opitaan oikeaa muotoilua ja suunnittelua. Teknisten kädentaitojen ja uusien materiaalien oppimisen lisäksi opitaan luovaa ongelmanratkaisua sekä ryhmätyöskentely- ja ilmaisutaitoja sekä kannustetaan kokeiluihin, aloitteellisuuteen ja omien ideoiden jakamiseen.

Muotoiluakatemiassa suoritetaan taiteen perusopintojen laajaa oppimäärää muotoilupainotuksella. Suoritetuista opinnoista saa todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi taidepainotteiseen opetukseen hakiessa. 

Opettajana toimii
Maiju Pääkkönen, muotoilija (AMK)
044 731 8031
maiju.paakkonen(at)muotoiluakatemia.fi

  • Syyslukukauden kurssimaksu 130 €. Maksu sisältää opetuksen ja kurssilla käytettävät materiaalit.
  • Myös mahdollisuus hakea vapaaoppilaspaikkaa vapaamuotoisella hakemuksella.
  • Ryhmäkoko 10 oppilasta

3 paikkaa jäljellä

Hinta 130 €

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: