FI | EN

3027 Aikuisten Muotoiluakatemia

Aikuisten Muotoiluakatemia kokoontuu keskiviikkoisin klo 17–20 osoitteessa Piispankatu 8. Syksyn 2022  teemana on “Postmodernismi”. Syksyn aikana käsitellään muotoilun kasvukautta tuotekehityksen ja materiaalien näkökulmasta. Syyslukukausi on kestoltaan 17 kertaa, 51 opetustuntia (3 h/opetuskerta).

Ota tiukka ote luonnoskirjastasi, sillä syksyn Muotoiluakatemioissa muotoilun uudet tuulet puhaltavat postmodernismin vuosikymmeniltä! 1970-luvun huikeat kuviot, 80-luvun mahtavat muodot ja 90-luvun villit ideat näkyvät syyskauden aiheissa. Kuopion Muotoiluakatemian syksyn teemana on Postmodernismi, joka käsittelee muotoilun historiaa 1970-luvulta 1990-luvulle. Anna muotoilun uusien tuulien viedä mukanaan! 

Aikuisten Muotoiluakatemia soveltuu kaikenikäisille aikuisille. Aiempaa muotoilun, käsityön tai kädentaitojen osaamista ei tarvita. Opetussuunnitelma etenee suomalaisen muotoilun historian mukaan, josta nostetaan esille käsiteltävät teema ja opetuskokonaisuudet niin teorian kuin uusien tekniikoiden osalta. Muotoiluakatemiassa suoritetaan taiteen perusopintojen laajaa oppimäärää muotoilupainotuksella. Aikuisten Muotoiluakatemiassa edetään tavoitteellisesti mutta rennosti kahvihetkiä unohtamatta. Aikuisten ryhmässä on tekemistä, iloa ja rentoa huumoria!

 

Opettajana toimii

Anna Räisänen, muotoilija (AMK)

044 731 8003

anna.raisanen(at)muotoiluakatemia.fi

  • Syyslukukauden kurssimaksu on 150 € + materiaalimaksu 10 €. Materiaalimaksu kattaa harjoituksiin käytettävät materiaalit 
  • Ryhmäkoko 18 oppilasta 
Ryhmä täynnä

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: