FI | EN

3043 etäMuotoiluakatemian iltaryhmä

etäMuotoiluakatemia on suunnattu kaikenikäisille muotoilusta ja kädentaidoista kiinnostuneille ympäri Suomea ja maailmaa. Voit osallistua yksin tai koota ystävistäsi tai työyhteisöstä ryhmän ja tulla mukaan!

Iltaryhmä kokoontuu Google Meetissä tiistaisin klo 17–19.30. Kevään 2023  teemana on “Paluu tulevaisuuteen”. Kevään aikana tutustutaan tulevaisuuden muotoiluun, materiaaleihin ja tekniikoihin! Kevätlukukausi on kestoltaan 17 kertaa, 42,5 opetustuntia (2,5 h/opetuskerta).

Hyppää kyytiin Muotoiluakatemian aikakoneeseen ja lähde aikamatkalle kohti muotoilun tulevaisuutta. Tuotekehitys, innovaatiot ja tulevaisuuden muotoilu – täältä tullaan! Kevätkauden aikana visioidaan tulevaisuuden maailmaa omasta näkökulmasta suunnitellen ja valmistaen esineitä ja palveluita tulevaisuuden tarpeisiin.  

etäMuotoiluakatemiassa opiskelet muiden Muotoiluakatemian opetusryhmien tavoin muotoiluun painottuvaa käsityön taiteen perusopetuksen opintoja etäyhteyksien kautta. Suoritetuista opinnoista saa todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi jatko-opintoihin hakiessa. 

etäMuotoiluakatemiaan osallistumiseen tarvitset internetyhteyden, tietokoneen ja/tai älypuhelimen, luonnoskirjan sekä aihekohtaiset materiaalit ja välineet. Opetus toteutetaan Google Meet -videopuhelun kautta. Jokaisella opetuskerralla käsitellään kauden aihetta teorian ja käytännön tekemisen kautta.

etäMuotoiluakatemian ohjelma 

Opettajana toimii:

A-P Inkinen, muotoilija (AMK)

044 731 8007

ap.inkinen (at) muotoiluakatemia.fi

  • etäMuotoiluakatemian kevätlukukauden kurssimaksu on  70 € / nuori (alle 30 v.), 100 € / aikuinen, osallistuminen etäMuotoiluakatemiaan ryhmänä 350 € / ryhmä (5-10 osallistujaa).
  • Kaikki opiskelevat samassa ryhmässä.
  • Jos haluat osallistua ryhmänä ole yhteydessä opettajaan.
  • Maksu sisältää opetuksen ja kurssilla käytettävän teoriamateriaalin digitaalisena.
  • Osallistuja hankkii opetuskerroilla tarvittavat välineet ja materiaalit itse.

19 paikkaa jäljellä

Hinta 100,00 €

Alle 30-v. 70,00 €

Loppulukukausi 80,00 €

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: