FI | EN

etäMuotoiluakatemia

Nyt mukaan myös kotoa käsin!

etäMuotoiluakatemia on suunnattu kaikenikäisille muotoilusta ja kädentaidoista kiinnostuneille ympäri Suomea ja maailmaa. Voit osallistua yksin tai koota ystävistäsi tai työyhteisöstä ryhmän ja tulla mukaan!

Päiväryhmä kokoontuu Google Meetissä tiistaisin klo 10–12.30 ja iltaryhmä klo 17–19.30. Kevään 2022  teemana on “Teollistumisen aika”. Kevään aikana keskitytään suomalaisen muotoilun kultakauden muotoilijoihin ja designklassikoihin.

etäMuotoiluakatemian ohjelma 

etäMuotoiluakatemiaan osallistumiseen tarvitset internetyhteyden, tietokoneen ja/tai älypuhelimen, luonnoskirjan sekä aihekohtaiset materiaalit ja välineet. Opetus toteutetaan Google Meet -videopuhelun kautta. Jokaisella opetuskerralla käsitellään kauden aihetta teorian ja käytännön tekemisen kautta.

etäMuotoiluakatemiassa opiskelet muiden Muotoiluakatemian opetusryhmien tavoin muotoiluun painottuvaa käsityön taiteen perusopetuksen opintoja etäyhteyksien kautta. Suoritetuista opinnoista saa todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi jatko-opintoihin hakiessa. 

 

Teollistumisen aika

Lukukauden aikana tutustutaan suomalaisen muotoilun teollistumisen ajan uusiin materiaaleihin ja tekniikoihin. Keväällä käsitellään erityisesti muotoilijan työtä, sarjatuotantoa ja esineiden elinkaarta sekä opitaan, mikä tekee tuotteesta klassikon. 

  • Suomalaisen muotoilun klassikot
  • Muotoilijan työ
  • Kertakäyttö vai käyttökerta
  • Sarjatuotantomenetelmät

Ilmoittaudu
mukaan

Kevätlukukauden kurssimaksu

etäMuotoiluakatemian kevätlukukauden kurssimaksu on  70 € / nuori (alle 30 v.), 100 € / aikuinen, osallistuminen etäMuotoiluakatemiaan ryhmänä 350 € / ryhmä (5-10 osallistujaa).

Maksu sisältää opetuksen ja kurssilla käytettävän teoriamateriaalin. Osallistuja hankkii opetuskerroilla tarvittavat välineet ja materiaalit itse.

Kevätlukukausi on kestoltaan 16 kertaa, yhteensä 40 tuntia (2,5 h/opetuskerta).

Ohjaajana toimii

A-P Inkinen, muotoilija (AMK)
044 731 8007
ap.inkinen (at) muotoiluakatemia.fi

Tutustu kevään opetusohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

 

"Luovat ihmiset luomassa jotain uutta yksin ja yhdessä, toistensa mieliä avartaen ja uutta oppien!"