FI | EN

etäMuotoiluakatemia

Nyt mukaan myös kotoa käsin!

etäMuotoiluakatemia on suunnattu kaikenikäisille muotoilusta ja kädentaidoista kiinnostuneille ympäri Suomea ja maailmaa. Voit osallistua yksin tai koota ystävistäsi tai työyhteisöstä ryhmän ja tulla mukaan!

etäMuotoiluakatemian päiväryhmä kokoontuu Google Meetissä tiistaisin klo 10–12.30. Kevään 2021 teemana on “Romantiikan aika”. Kevään aikana tutustutaan kansallisromantiikkaan suomalaisessa muotoilussa käsitellen erityisesti luonnosta löytyviä värejä ja muotoja.

etäMuotoiluakatemiassa opiskelet muiden Muotoiluakatemian opetusryhmien tavoin muotoiluun painottuvaa käsityön taiteen perusopetuksen opintoja etäyhteyksien kautta. Jokaisella opetuskerralla käsitellään Romantiikan ajan aihetta teorian ja käytännön tekemisen kautta. 

etäMuotoiluakatemiaan osallistumiseen tarvitset internetyhteyden, tietokoneen ja/tai älypuhelimen, luonnoskirjan sekä aihekohtaiset materiaalit ja välineet. Opetus toteutetaan Google Meet -videopuhelun kautta.

etäMuotoiluakatemiassa on kaksi ryhmää

etäMuotoiluakatemian päiväryhmä tiistaisin klo 10–12.30 

Päiväryhmän ohjelma 

etäMuotoiluakatemian iltaryhmä ei toteudu nyt keväällä, palataan syksyllä asiaan!

 

Tutustu teemaan:

Romantiikan aika

Kevätlukukauden aikana perehdytään kansallisromantiikkaan suomalaisessa muotoilussa. Romantiikan ajan kuvioiden mystiset luontoteemat heräävät nykyaikaan muotoilun työpajoissa. Lukukausi kannustaa kokeilevaan muotoiluun, tyylien ja materiaalien yhdistämiseen. Kauden aikana harjoitellaan lennokasta ideointia ja niiden esittämistä toisille. Tutustumme Eliel Saariseen ja hänen tuotantoon, opimme värien sekoittamista sekä minimalismin ja koristeellisen muotoilun eroja. Kansallisromantiikka korostaa oman identiteetin suhdetta luontoon, jota havainnoimme kuvaamalla.

  • Kansallisromantiikka
  • Ornamentit
  • Värioppi
  • Sommittelu

Ilmoittaudu
mukaan

Kevätlukukauden kurssimaksu

etäMuotoiluakatemian kevätlukukauden kurssimaksu on  50 € / nuori (alle 30 v.), 80 € / aikuinen, osallistuminen etäMuotoiluakatemiaan ryhmänä 150 € / ryhmä (2–6 osallistujaa)

Maksu sisältää opetuksen ja kurssilla käytettävän teoriamateriaalin. Osallistuja hankkii opetuskerroilla tarvittavat välineet ja materiaalit itse.

Kevätlukukausi on kestoltaan 14 kertaa, yhteensä 35 tuntia (2,5 h/opetuskerta).

Ohjaajina toimivat:

A-P Inkinen, muotoilija (AMK)
044 731 8007
ap.inkinen (at) muotoiluakatemia.fi

ja 

Anna Räisänen, muotoilija (AMK)
044 731 8003
anna.raisanen(at)muotoiluakatemia.fi