FI | EN

etäMuotoiluakatemia

Nyt mukaan myös kotoa käsin!

etäMuotoiluakatemia on suunnattu kaikenikäisille muotoilusta ja kädentaidoista kiinnostuneille ympäri Suomea ja maailmaa. Voit osallistua yksin tai koota ystävistäsi tai työyhteisöstä ryhmän ja tulla mukaan!

etäMuotoiluakatemian kokoontuu Google Meetissä aina tiistaisin, päiväryhmä klo 10–12.30 ja iltaryhmä 17-19.30. Syksyn 2021  teemana on “Modernismin synty”. Syksyn aikana keskitytään modernismin aikakauden uusiin suuntauksiin Alvar Aallon töiden kautta.

etäMuotoiluakatemiassa opiskelet muiden Muotoiluakatemian opetusryhmien tavoin muotoiluun painottuvaa käsityön taiteen perusopetuksen opintoja etäyhteyksien kautta. 

etäMuotoiluakatemiaan osallistumiseen tarvitset internetyhteyden, tietokoneen ja/tai älypuhelimen, luonnoskirjan sekä aihekohtaiset materiaalit ja välineet. Opetus toteutetaan Google Meet -videopuhelun kautta.

etäMuotoiluakatemian ohjelma 

 

 

Tutustu teemaan:

Modernismin synty

Syksyn aikana opitaan modernismin tuomat uudet muotoilun suunnat ja niiden ilmenemismuodot Suomessa. Lukukauden aikana tutustutaan erityisesti Alvar Aallon töihin. Aiheen myötä opitaan funktionaalista suunnittelua ja yksinkertaistamista. Syksyn aikana toteutettavien töiden myötä harjoitellaan suunnittelua keskittyen käsin piirtämiseen, luovaan muotoiluun  ja orgaaniseen muotokieleen.

  • Funktionalismi 
  • Tila ja Arkkitehtuuri
  • Valo
  • Koti

Ilmoittaudu
mukaan

Syyslukukauden kurssimaksu

etäMuotoiluakatemian syyslukukauden kurssimaksu on  50 € / nuori (alle 30 v.), 80 € / aikuinen, osallistuminen etäMuotoiluakatemiaan ryhmänä 300 € / ryhmä (6-10 osallistujaa)

Maksu sisältää opetuksen ja kurssilla käytettävän teoriamateriaalin. Osallistuja hankkii opetuskerroilla tarvittavat välineet ja materiaalit itse.

Syyslukukausi on kestoltaan 14 kertaa, yhteensä 35 tuntia (2,5 h/opetuskerta).

Ohjaajina toimii

A-P Inkinen, muotoilija (AMK)
044 731 8007
ap.inkinen (at) muotoiluakatemia.fi