FI | EN

Seniorien
Muotoiluakatemia

Seniori-ikäisille taivaanrannan maalareille!

Seniorien Muotoiluakatemia on kaikenikäisille, joilla on vapaa-aikaa päivällä ja innostusta tavoitteelliseen muotoilun ja käsityön opiskeluun mukavassa ryhmässä. Syksyn teemana on “Kivikausi ja muotoilun synty”. Syyskauden aikana tutustumme jo kivikaudelta tuttuihin merkittäviin muotoilutuotteisiin ja -tekniikoihin. Opetukseen kuuluu luentoja, näyttely- ja yritysvierailuja.

Ryhmä kokoontuu perjantaisin 20.9., 25.10., ja 22.11. klo 10–13 osoitteessa Piispankatu 8. Kaikkien Muotoiluakatemioiden opetusryhmien yhteinen syyskauden aloittava retki on lauantaina 24.8.2019. Retkelle on erillinen ilmoittautuminen 16.8.2019 mennessä anna.raisanen (at) muotoiluakatemia.fi tai 044 731 8003 / Anna

Tutustu syksyn ohjelmaan

 

Opetukseen kuuluu luentoja, näyttely- ja yritysvierailuja sekä omaa työskentelyä.

Kivikausi ja muotoilun synty

Lukukauden aikana tutustumme muotoilun perusteisiin ja esineidenkehityskaareen. Muotoilun syntyyn ovat alusta saakka kuuluneet primitiiviset muodot ja funktionaalisuus. Syksyn aikana perehdymme erityisesti pelkistämiseen, perusmuotoihin sekä orgaanisen ja epäorgaanisen muodon tuottamiseen.

Ilmoittaudu
mukaan

Syyslukukauden kurssimaksu 100 €
Maksuvälineinä käyvät myös Smartum ja ePassi
Maksu sisältää opetuksen, kurssilla käytettävät materiaalit sekä vierailut

Ohjaajana toimii

Anna Räisänen
käsityönopettaja (KM), muotoilija (AMK)
p. 044 731 8003
anna.raisanen (at) muotoiluakatemia.fi

“'Olipa antoisa aamupäivä!' Näin me Muotoiluakatemian senioriryhmäläiset totesimme useamman kerran osallistuessamme senioriryhmän toimintaan kevään aikana. Saimme tutustua oman kotikaupunkimme kirkkojen historiaan, arkkitehtuuriin, kirkkotekstiileihin ja kirkkotaiteeseen. Ortodoksinen kirkkomuseo Riisa oli niin mielenkiintoinen, että kävimme siellä kaksi kertaa. Innolla odotamme syksyn toimintaa ja uusia seikkailuja uuden teeman puitteissa.”

Eija Karhiola