Seniorien
Muotoiluakatemia

Seniori-ikäisille taivaanrannan maalareille!

Seniorien Muotoiluakatemia on kaikenikäisille, joilla on vapaa-aikaa päivällä ja innostusta tavoitteelliseen muotoilun ja käsityön opiskeluun mukavassa ryhmässä. Kevään teemana on “Teollistumisen ajasta tulevaisuuteen”. Kevätkauden aikana selvitämme, mitä on muotoilu ennen, nyt ja tulevaisuudessa.

Ryhmä kokoontuu perjantaisin 1.2., 15.2., 15.3., 26.4. ja 16.5. klo 10–13 osoitteessa Piispankatu 8. Opetusryhmien yhteinen aloitusluento on 17.1 klo 17–19.

Tutustu kevään ohjelmaan

 

Opetukseen kuuluu luentoja, näyttely- ja yritysvierailuja sekä omaa työskentelyä.

Teollistumisen ajasta tulevaisuuteen

Tuotekehitys ja innovaatiot – tulevaisuuden tuotekehitys on täällä! Lukuvuoden aikana tutustutaan tulevaisuuden visioihin muotoilusta käsin. Vierailut ja luennot avaavat taustoja tämän päivän ja tulevaisuuden muotoilun keskeisiin teemoihin.

Ilmoittaudu
mukaan

Kevätlukukauden kurssimaksu 100 €
Maksuvälineinä käyvät myös Smartum ja ePassi
Maksu sisältää opetuksen, kurssilla käytettävät materiaalit sekä vierailut

Ohjaajana toimii

Anna Räisänen
käsityönopettaja (KM), muotoilija (AMK)
p. 044 731 8003
anna.raisanen (at) muotoiluakatemia.fi

“'Olipa antoisa aamupäivä!' Näin me Muotoiluakatemian senioriryhmäläiset totesimme useamman kerran osallistuessamme senioriryhmän toimintaan kevään aikana. Saimme tutustua oman kotikaupunkimme kirkkojen historiaan, arkkitehtuuriin, kirkkotekstiileihin ja kirkkotaiteeseen. Ortodoksinen kirkkomuseo Riisa oli niin mielenkiintoinen, että kävimme siellä kaksi kertaa. Innolla odotamme syksyn toimintaa ja uusia seikkailuja uuden teeman puitteissa.”

Eija Karhiola