FI | EN

Hurmaavat huopataidekukat

Huovutus kiehtoo, koukuttaa ja yllättää. Tule mukaan huopataiteilija Mari Jalavan johdattamana matkalle uniikkien huopataidekukkien lumoavaan maailmaan. Mari Jalavan huopataidetta on ollut Suomen lisäksi esillä kutsunäyttelyissä Ranskassa, Saksassa ja Islannissa ja hän on opettanut huovutusta Belgiassa. Nyt sinullakin on mahdollisuus oppia tämän tekniikan salat ja luoda näyttäviä asusteita huovuttamalla.

Työpajassa Mari Jalava kertoo oman tarinansa matkasta villojen viettelevään maailmaan. Työpajan aikana opitaan huopataidekukkiin sopivat villat ja kuidut sekä työvälineet ja huovutetaan kolmiulotteinen “Onni”-kukka, joka on pyöreähkö muodoltaan. Työpajassa tutustutaan villan sävyttämiseen ja siihen, mitä jämävilloista voi tehdä. Huovutettu kukka sopii asustekoruksi, koristeeksi kattaukseen tai vaikkapa lahjaksi! 

Huovutustyöpajan voi hyödyntää taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän syventäviin opintoihin. Kurssi soveltuu nuorille ja aikuisille, vasta-alkajista edistyneempiin kädentaitajiin.

la 12.11.2022 

klo 11–15

Kuopion Muotoiluakatemia

Piispankatu 8, 70100 Kuopio

Työpajan opettaja Mari Jalava

  • Työpajan hinta 180 € (sis.materiaalit)
  • Ryhmän koko 15 oppilasta

 Lisätietoja: anna.raisanen@muotoiluakatemia.fi | 044 731 8003/Anna

15 paikkaa jäljellä

Hinta 180 €

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: