FI | EN
takaisin

Kuopion Muotoiluakatemia aloittaa taiteen perusopetuksen parissa toimiville webinaarisarjan, joka kulkee nimellä aamuSÄDE -muotoilukasvattajien aamukahvit. aamuSÄDE tarjoaa aamukahvin kylkeen kiinnostavaa kuunneltavaa ja keskusteltavaa muotoilukasvatuksen ympäriltä.

Matti-Juhani Pekkanen: ThingLinkin hyödyt

Torstai 3.11.2022 klo 9–10.30, maksuton webinaari Google Meetissä

Ensimmäisen aamukahvipuheenvuoron esittäjänä on kuopiolainen Matti-Juhani Pekkanen. Matti-Juhanilla on yli 10-vuoden kokemus VR/AR/XR-projektien johtamisesta ja erilaisten virtuaaliympäristöjen rakentamisesta. Hän on vastannut lukuisista isoista tuotekehityshankkeista mm.kaupungeille ja kunnille. 

aamuSÄDE -webinaarin aiheena on ThingLink -sovelluksen hyödyntäminen opetuksessa. ThingLink on vuonna 2010 perustettu suomalais-amerikkalainen yritys, jonka luomat palvelut tekevät kuvista interaktiivisia ja sosiaalisia. Matti-Juhani Pekkanen ja 3D Talo Finland Oy tarjoaa syväluotauksen ThingLinkin ominaisuuksiin! Webinaarissa esitellään ThingLink-sovelluksen mahdollisuuksia opetuksen rikastamiseen käytännönläheisten esimerkkien kautta. Tämän linkin kautta voit lukea, millaista yhteistyötä 3D Talo Finland ja ThingLink ovat tehneet.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Ohjelma:

  • 9–10 ThingLinkin hyödyt | Matti-Juhani Pekkanen, 3D Talo Finland Oy
  • 10–10.30 Q & A

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille ilmoittautuneille. Webinaari toteutetaan Google Meet -alustalla, osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen webinaaria.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Haluatko käyttää aamuSÄDE -webinaarissa asiantuntijapuheenvuoron esitellen esimerkiksi oman organisaatiosi toimintaa, hyviä käytänteitä tai mielenkiintoista projektia? Ota yhteyttä info@muotoiluakatemia.fi

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: