FI | EN

3025 Lasten Muotoiluakatemia 10–12 -vuotiaat

Lasten Muotoiluakatemian ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17–19.30 osoitteessa Piispankatu 8. Kevään 2023  teemana on “Paluu tulevaisuuteen”. Kevään aikana tutustutaan tulevaisuuden muotoiluun, materiaaleihin ja tekniikoihin! Kevätlukukausi on kestoltaan 17 kertaa, 42,5 opetustuntia (2,5 h/opetuskerta).

Hyppää kyytiin Muotoiluakatemian aikakoneeseen ja lähde aikamatkalle kohti muotoilun tulevaisuutta. Tuotekehitys, innovaatiot ja tulevaisuuden muotoilu – täältä tullaan! Kevätkauden aikana visioidaan tulevaisuuden maailmaa omasta näkökulmasta suunnitellen ja valmistaen esineitä ja palveluita tulevaisuuden tarpeisiin.  

Lasten Muotoiluakatemiassa opitaan oikeaa muotoilua ja suunnittelua. Teknisten kädentaitojen ja uusien materiaalien oppimisen lisäksi opitaan luovaa ongelmanratkaisua sekä ryhmätyöskentely- ja ilmaisutaitoja sekä kannustetaan kokeiluihin, aloitteellisuuteen ja omien ideoiden jakamiseen.

Muotoiluakatemiassa suoritetaan taiteen perusopintojen laajaa oppimäärää muotoilupainotuksella. Suoritetuista opinnoista saa todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi taidepainotteiseen opetukseen hakiessa.

Lasten Muotoiluakatemiaan on mahdollisuus hakea vapaaoppilaspaikkoja vapaamuotoisella hakemuksella.

Lasten tiistain ryhmän ohjelma

Opettajana toimii
Maiju Pääkkönen, muotoilija (AMK)
044 731 8031
maiju.paakkonen(at)muotoiluakatemia.fi

  • Kevätlukukauden kurssimaksu 130 €. Maksu sisältää opetuksen ja kurssilla käytettävät materiaalit.
  • Myös mahdollisuus hakea vapaaoppilaspaikkaa vapaamuotoisella hakemuksella.
  • Ryhmäkoko 12 oppilasta

3 paikkaa jäljellä

Hinta 130,00 €

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: