FI | EN

3026 Nuorten Muotoiluakatemia

Nuorten Muotoiluakatemia kokoontuu torstaisin klo 16.30–19 osoitteessa Piispankatu 8. Kevään 2023  teemana on “Paluu tulevaisuuteen”. Kevään aikana tutustutaan tulevaisuuden muotoiluun, materiaaleihin ja tekniikoihin! Kevätlukukausi on kestoltaan 17 kertaa, 42,5 opetustuntia (2,5 h/opetuskerta).

Hyppää kyytiin Muotoiluakatemian aikakoneeseen ja lähde aikamatkalle kohti muotoilun tulevaisuutta. Tuotekehitys, innovaatiot ja tulevaisuuden muotoilu – täältä tullaan! Kevätkauden aikana visioidaan tulevaisuuden maailmaa omasta näkökulmasta suunnitellen ja valmistaen esineitä ja palveluita tulevaisuuden tarpeisiin.  

Nuorten Muotoiluakatemia sopii kaikille 13–16 -vuotiaille, joita kiinnostaa luovuus ja itseilmaisu. Lukukausi sisältää monipuolisesti uusien tekniikoiden oppimista, uusia materiaaleja, suunnittelua ja suomalaisen muotoilun historiaa. Muotoiluakatemiassa suoritetaan taiteen perusopintojen laajaa oppimäärää muotoilupainotuksella. Suoritetuista opinnoista saa todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi jatko-opintoihin hakiessa.

Opetuksessa käytetään perinteisten välineiden lisäksi digitaalisia suunnittelun välineitä ja -ohjelmia. Nuorten ryhmässä oppii kriittistä ajattelua, luovaa ongelmanratkaisua sekä ryhmätyöskentely- ja ilmaisutaitoja. Kannustamme nuoria kokeiluihin, aloitteellisuuteen, näkökulman vaihtoon ja omien ideoiden jakamiseen. Nuorten Muotoiluakatemiaan on mahdollisuus hakea vapaaoppilaspaikkoja vapaamuotoisella hakemuksella.

 Tutustu nuorten ohjelmaan

Opettajana toimii

A-P Inkinen, muotoilija (AMK)

044 731 8007

ap.inkinen (at) muotoiluakatemia.fi

  • Kevätlukukauden kurssimaksu 130 €. Maksu sisältää opetuksen ja kurssilla käytettävät materiaalit.
  • Myös mahdollisuus hakea vapaaoppilaspaikkaa vapaamuotoisella hakemuksella.
  • Ryhmäkoko 12 oppilasta

10 paikkaa jäljellä

Hinta 130,00 €

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: