FI | EN

3027 Aikuisten Muotoiluakatemia

Aikuisten Muotoiluakatemia kokoontuu keskiviikkoisin klo 17–20 osoitteessa Piispankatu 8. Kevään 2023  teemana on “Paluu tulevaisuuteen”. Kevään aikana tutustutaan tulevaisuuden muotoiluun, materiaaleihin ja tekniikoihin! Kevätlukukausi on kestoltaan 17 kertaa, 51 opetustuntia (3 h/opetuskerta).

Hyppää kyytiin Muotoiluakatemian aikakoneeseen ja lähde aikamatkalle kohti muotoilun tulevaisuutta. Tuotekehitys, innovaatiot ja tulevaisuuden muotoilu – täältä tullaan! Kevätkauden aikana visioidaan tulevaisuuden maailmaa omasta näkökulmasta suunnitellen ja valmistaen esineitä ja palveluita tulevaisuuden tarpeisiin.  

Aikuisten Muotoiluakatemia soveltuu kaikenikäisille aikuisille. Aiempaa muotoilun, käsityön tai kädentaitojen osaamista ei tarvita. Opetussuunnitelma etenee suomalaisen muotoilun historian mukaan, josta nostetaan esille käsiteltävät teema ja opetuskokonaisuudet niin teorian kuin uusien tekniikoiden osalta. Muotoiluakatemiassa suoritetaan taiteen perusopintojen laajaa oppimäärää muotoilupainotuksella. Aikuisten Muotoiluakatemiassa edetään tavoitteellisesti mutta rennosti kahvihetkiä unohtamatta. Aikuisten ryhmässä on tekemistä, iloa ja rentoa huumoria!

 Tutustu aikuisten ohjelmaan

Opettajana toimii

Anna Räisänen, muotoilija (AMK)

044 731 8003

anna.raisanen(at)muotoiluakatemia.fi

  • Kevätlukukauden kurssimaksu on 150 € + materiaalimaksu 10 €. Materiaalimaksu kattaa harjoituksiin käytettävät materiaalit 
  • Ryhmäkoko 20 oppilasta 

5 paikkaa jäljellä

Hinta 160,00 €

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: