FI | EN
takaisin

New materials, New designs -suunnittelukilpailu nuorille muotoilijoille!

Kuopion Muotoiluakatemialla on suuri ilo olla mukana tukemassa Young Finnish Design Oy:n järjestämää suunnittelukilpailua, jossa ideoidaan kotimaisille yrityksille ekologisista materiaaleista uusia tuotteita. Jo toista kertaa järjestettävä New materials, New designs -suunnittelukilpailu yhdistää kolme tahoa; kotimaiset brändit Unikulman ja RD Physics:n, ekologisten materiaalien tuottajat Sulapacin ja Hollolan villun ja laminaatin sekä nuoret nousevat muotoilijat ympäri Suomen.

Kilpailu on houkutellut mukaan useita yhteistyökumppaneita ja sponsoreita ja tänä vuonna kilpailussa on jaossa jopa 10 000 € palkintorahoja! Kilpailussa jaetaan pääpalkintojen lisäksi Savonian opiskelijoille ja alumneille oma palkinto kilpailun molemmissa kategoriassa: Unikulman kunniamaininta 1000€ ja RD Physicsin kunniamaininta 1000€. Kuopion Muotoiluakatemia on mukana tukemassa Savonian palkintoja yhdessä Savonia ammattikorkeakoulun kanssa.

Kilpailun järjestäjänä toimii kahden nuoren muotoilijan Elisa Luodon ja Heidi Maria Huovisen perustama Young Finnish Design Oy, jonka toiminta edistää nuorten muotoilijoiden työnsaantia. Kilpailu tarjoaa hienon mahdollisuuden nuorille muotoilijoille löytää yhteistyökumppaneita ja saattaa omaa suunnittelua kauppojen hyllyille. Viime vuonna järjestetty kilpailu oli menestyksekäs ja keräsi ennätysmäärän kilpailuehdotuksia; yli 100 kpl. Voittajatyöt ovat nyt tuotekehitysvaiheessa. Samanlaista tulosta tavoitellaan tänäkin vuonna. Kilpailu starttaa 1.12.2022 ja päättyy 28.2.2023.

Osallistua voi osoitteessa: https://shop.youngfinnishdesign.com/pages/kilpailu_2

Yhteistyössä: Unikulma, RD Physics, Sulapac, Hollolan viilu ja laminaatti, Helsingin kaupungin kiertotalousklusteri, Espoon kaupunki, Vantaan kaupunki, Savonia ammattikorkeakoulu, Kuopion Muotoiluakatemia sekä Napapiirin Energia ja Vesi

New materials, New designs -suunnittelukilpailusta lisätietoja antaa:

Elisa Luoto, CEO Young Finnish Design Oy

0505400945

elisa.luoto@youngfinnishdesign.com

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: