FI | EN
takaisin

Kuopion Muotoiluakatemia on aloittanut taiteen perusopetuksen parissa toimiville webinaarisarjan, joka kulkee nimellä aamuSÄDE -muotoilukasvattajien aamukahvit. aamuSÄDE tarjoaa aamukahvin kylkeen kiinnostavaa kuunneltavaa ja keskusteltavaa muotoilukasvatuksen ympäriltä.

Susanna Björklund | ENNEtool

Torstai 5.1.202 klo 9–10.30, maksuton webinaari Google Meetissä

Vuoden 2023 aamuSÄDE saa huikean startin, kun puhujana on muutosasiantuntija, trendianalyytikko Susanna Björklund. aamuSÄDE -webinaarin aiheena on Tulevaisuuden signaalit. 

Innostavan puheenvuoron takana on Susanna Björklund, joka on muutosasiantuntija, trendianalyytikko, tulevaisuusajattelija, strategi, toimittaja ja muotoilija. Hän etsii muutosta ja kiinnostavia innovaatioita sekä ilmiöitä kaikessa ympärillämme, vetää lankoja yhteen ja analysoi löydöksiä laajemmassa kontekstissa vahvasti tulevaisuuden signaaleja vainuten.

Susanna toimii puhujana Suomessa ja ulkomailla sekä tekee tulevaisuus- ja messuraportteja kansainvälisiltä muotoilualan messuilta. Lisäksi hän opettaa tulevia muotoilijoita LAB Muotoiluinstituutissa Lahdessa. Susannan perustama ENNEtool kuratoi ja tuottaa trendinäyttelyitä, kuten Habitare-messujen virallisen Signals-näyttelyn vuosittain.

Susanna Björklund luennoi megatrendeistä, tulevaisuuden näkymistä, ilmiöistä ja ennakoinnista. Tule kuulemaan, mitä tulevaisuuden signaalit pitää sisällään ja miten puhua tulevaisuudesta ja muutoksesta pedagogina! 

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Ohjelma:

  • 9–10 Susanna Björklund | ENNEtool
  • 10–10.30 Q & A

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Haluatko käyttää aamuSÄDE -webinaarissa asiantuntijapuheenvuoron esitellen esimerkiksi oman organisaatiosi toimintaa, hyviä käytänteitä tai mielenkiintoista projektia? Ota yhteyttä info@muotoiluakatemia.fi

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: