FI | EN
takaisin

Varautuminen sähkökatkoihin Kuopion Muotoiluakatemiassa

Talvikauden 2022–2023 aikana sähköyhtiöt voivat joutua katkaisemaan sähköjä alueellisesti. Kuopion Muotoiluakatemian opetus pyritään toteuttamaan lukuvuoden aikana mahdollisimman normaalisti sähkökatkojen riskistä huolimatta. 

Kuopion Muotoiluakatemia peruuttaa tai keskeyttää opetuksen ja yleisötilaisuudet sähkökatkon aikana. Valaistuksen, ilmanvaihdon, lämmön- ja vedenjakelun sekä tietoliikenteen katkeamisen vuoksi emme voi jatkaa toimintaamme turvallisesti sähkökatkon aikana. Peruutuksesta tiedotetaan opiskelijoille kurssikohtaisesti sähköpostilla tai tekstiviestillä. Korvaava opetuskerta pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan saman lukuvuoden aikana. Jos yhteystietosi muuttuvat, ilmoitathan siitä oman ryhmäsi opettajalle, jotta saat tiedotteemme. 

Jos sähkökatkos tulee opetuskerran jo ollessa käynnissä, opetus keskeytetään. 

Lyhyissä, korkeintaan kahden tunnin sähkökatkoissa Muotoiluakatemian kurssit keskeytetään ja opiskelijat opastetaan ulos turvallisuuden takaamiseksi mikäli oppituntia ei voi jatkaa. Lasten ja nuorten opettajat huolehtivat oppilaistaan kunnes huoltaja on tietoinen oppitunnin päättymisestä sähkökatkon vuoksi. Suosittelemme huoltajia olemaan tavoitettavissa lasten ja nuorten opetuskertojen ajan. 

Kuopion Muotoiluakatemia viestii sähkökatkojen vaikutuksista opetukseen pääsääntöisesti opetusryhmäkohtaisesti, mutta myös kotisivuillaan ja sosiaalisen median kanavissaan.

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: