FI | EN
takaisin

Kuopion Muotoiluakatemia on aloittanut taiteen perusopetuksen parissa toimiville webinaarisarjan, joka kulkee nimellä aamuSÄDE -muotoilukasvattajien aamukahvit. aamuSÄDE tarjoaa aamukahvin kylkeen kiinnostavaa kuunneltavaa ja keskusteltavaa muotoilukasvatuksen ympäriltä.

Tekijänoikeudet haltuun | Kirsi Salmela, Kopiosto

Torstai 23.3.2023 klo 9–10.30, maksuton webinaari Google Meetissä

Tervetuloa maaliskuiseen tekijänoikeustietoiskuun. Miten toimin oikein opettajan työssä? Mitä sisältöjä saan käyttää? Saanko ottaa kuvia missä tahansa? Mitä Kopioston kopiointilupa mahdollistaa? Vastauksia näihin ja moniin muihin tekijänoikeuskysymyksiin saat aamuSÄDE -muotoilukasvattajien aamukahveilla!

Kouluttajana toimii Kirsi Salmela tekijänoikeusjärjestö Kopiostosta. Salmela on kouluttanut tekijänoikeustaitoja opettajille ja opiskelijoille jo lähes 20 vuoden ajan. Tietoiskun jälkeen sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä kouluttajalle. 

Ohjelma:

  • 9–10 Tekijänoikeudet haltuun | Kirsi Salmela, Kopiosto
  • 10–10.30 Q & A

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille ilmoittautuneille. Webinaari toteutetaan Google Meet -alustalla, osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille kaksi päivää ennen webinaaria.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Haluatko käyttää aamuSÄDE -webinaarissa asiantuntijapuheenvuoron esitellen esimerkiksi oman organisaatiosi toimintaa, hyviä käytänteitä tai mielenkiintoista projektia? Ota yhteyttä info@muotoiluakatemia.fi

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: