FI | EN
takaisin

Nuori Kulttuuri Festival Kuopiossa 25.–27.5.2023

Kuopiossa järjestettävä Nuori Kulttuuri Festival on vuoden merkittävin nuorten monitaidetapahtuma 25.–27.5.2023. Kymmenien toimijoiden yhteinen ponnistus kokoaa alan toimijat yhteen ja tarjoaa nuorille sähköisen kokemuksen. Kuopion Muotoiluakatemia on mukana Nuori Kulttuuri Festival -tapahtumassa näyttelyllä ja työpajalla, joiden lisäksi Muotoiluakatemian Kristallisali toimii Andrea Puscasun Taidevoima-pajan tapahtumatilana. Kurkkaa koko Nuori Kulttuuri Festivalin ohjelma tästä linkistä ja tule kokemaan mitä Nuori Kulttuuri on tässä ajassa! 

FlowerPower – vanerigraffiteja Muotoiluakatemian aitaan

FlowerPower pop-up -työpajassa toteutetaan voimakukkia Muotoiluakatemian lauta-aitaan. Työpaja toteutetaan lauantaina 27.5.2023 klo 11–17 Kuopion Muotoiluakatemialla (Piispankatu 8). Tule valmistamaan kukkasi vanerigraffittina Muotoiluakatemialla tai virtuaalisesti. Muotoiluakatemian tonttia reunustava lauta-aita täytetään vanerista sahatuilla ja maalatuilla kukilla. Non-stop -työpajassa voit toteuttaa voimakukkasi valmiiksi sahatulle vaneriaihiolle tai muotoilla pohjan itse. Jos vanerigraffitistasi tulee liian ihana kiinnitettäväksi Muotoiluakatemian aitaan, voit ottaa sen mukaasi!

Taidevoima pop up -paja with Andrea Puscasu

Taideprojektin ”Taidevoiman” perimmäisenä tavoitteena on tutkia, miten taide vaikuttaa ihmisten yhdistämiseen, miten kielimuuriin törmätessä elekielen lisäksi lingua francana voi kenties käyttää taidetta ja miten taiteen luominen voi olla keino käsitellä patoutuneita tunteita ja prosessoida tapahtunutta positiivisen kautta. Taidevoima pop up -paja järjestetään Kuopion Muotoiluakatemian Kristallisalissa lauantaina 27.5.2023 klo 11–15. Andrean maalauspajassa poistetaan valkoisen paperin kammon blokkia, puretaan turhautumista ja ärtymystä, maalataan ihania rakkaiden kanssa koettuja hetkiä, jotka haluaisi mahdollistaa kaikille, tehdään yhteistyössä taidetta mielikuvituksen avulla, rentoudutaan ja pidetään yhdessä hauskaa.

Aikamatka muotoiluun – Nuorten Muotoiluakatemian näyttely

Kuopion Muotoiluakatemian nuorille suunnattua toimintaa esitellään näyttelyssä Kuopion kaupunginkirjaston ala-aulassa 26.–27.5.2023 kirjaston aukioloaikoina sekä virtuaalinäyttelynä Muotoiluakatemian verkkosivuilla. Muotoiluakatemiassa pääset eri ryhmien ja työpajojen kautta aikamatkalle muotoiluun – muotoile, luo ja opi uutta!

 

Nuori Kulttuuri Festival Kuopio 2023 ohjelma.

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: