FI | EN

3027 Aikuisten Muotoiluakatemia

Aikuisten Muotoiluakatemia kokoontuu keskiviikkoisin klo 17–20 osoitteessa Piispankatu 8. Syksyn 2023  teemana on “Kivikausi ja muotoilun synty”. Lukukauden aikana tutustutaan muotoilun perusteisiin luonnonmateriaaleja hyödyntäen! Syyslukukausi on kestoltaan 17 kertaa, 51 opetustuntia (3 h/opetuskerta).

Muotoilun aikamatkalla astutaan aikojen alkuun! Muotoilun historian aikajanan alkupisteessä avataan aistit muotoilulle sekä tutustutaan muotoilun perusteisiin kivikaudelta tuttujen elementtien kautta.

Aikuisten Muotoiluakatemia soveltuu kaikenikäisille aikuisille. Aiempaa muotoilun, käsityön tai kädentaitojen osaamista ei tarvita. Opetussuunnitelma etenee suomalaisen muotoilun historian mukaan, josta nostetaan esille käsiteltävät teema ja opetuskokonaisuudet niin teorian kuin uusien tekniikoiden osalta. Muotoiluakatemiassa suoritetaan taiteen perusopintojen laajaa oppimäärää muotoilupainotuksella. Aikuisten Muotoiluakatemiassa edetään tavoitteellisesti mutta rennosti kahvihetkiä unohtamatta. Aikuisten ryhmässä on tekemistä, iloa ja rentoa huumoria!

 Tutustu aikuisten ohjelmaan

Opettajana toimii

Anna Räisänen, muotoilija (AMK)

044 731 8003

anna.raisanen(at)muotoiluakatemia.fi

  • Syyslukukauden kurssimaksu on 150 € + materiaalimaksu 10 €. Materiaalimaksu kattaa harjoituksiin käytettävät materiaalit 
  • Ryhmäkoko 20 oppilasta 

6 paikkaa jäljellä

Hinta 160,00 €

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: