FI | EN
takaisin

Paluu tulevaisuuteen -virtuaalinäyttely  

Kauden teeman mukaisesti myös kevään oppilastöiden näyttely on toteutettu tulevaisuuden, tai oikeastaan jo tämän päivän, välineillä eli virtuaalisesti. Spatial.io on virtuaalinen ympäristö, jossa pääset kulkemaan eri tiloissa ja siirtymään niiden välillä. Voit tavata siellä toisia ihmisiä ja vaikka keskustella heidän kanssaan. Sisäänkirjautumisen yhteydessä saat itsellesi avatarin eli virtuaalisen hahmon ja voit myös muokata sitä.

Paluu tulevaisuuteen -näyttely levittäytyy kauden tehtävien mukaisesti viiteen tilaan, joihin kaikkiin pääset siirtymään tuloaulassa olevien pallon muotoisten portaalien kautta. Takaisin tuloaulaan pääset helpoiten selaimen takaisin-näppäimelllä.

Lisäksi on tila jossa on nuotiopiiri ja siellä pääset kurkkaamaan mitä syksyllä on luvassa kun teemana on Kivikausi ja muotoilun synty.

 

Helpottaaksemme näyttelytilassa liikkumista olemme koonneet alle tiivistetyt ohjeet siitä (saat kuvat klikkaamalla isommaksi). Tutustu niihin, tutki ja kokeile, niin pääset nauttimaan näyttelystä täysin siemauksin sen avauduttua 25.5.22023!

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: