FI | EN

3026 Nuorten Muotoiluakatemia

Nuorten Muotoiluakatemia kokoontuu torstaisin klo 17–19.30 osoitteessa Piispankatu 8. Kevään 2024  teemana on “Keskiaika – muotoilun uusi aika”. Kauden aikana perehdytään kirjapainon saloihin ja keskiaikaisiin linnoihin sekä opitaan materiaalilähtöistä suunnittelua ja mittasuhteita.Kevätlukukausi on kestoltaan 17 opetuskertaa ja yhden kerran pituus on 2,5h.

Nuorten Muotoiluakatemia sopii kaikille 13–16 -vuotiaille, joita kiinnostaa luovuus ja itseilmaisu. Lukukausi sisältää monipuolisesti uusien tekniikoiden oppimista, uusia materiaaleja, suunnittelua ja suomalaisen muotoilun historiaa. Muotoiluakatemiassa suoritetaan taiteen perusopintojen laajaa oppimäärää muotoilupainotuksella. Suoritetuista opinnoista saa todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi jatko-opintoihin hakiessa.

Opetuksessa käytetään perinteisten välineiden lisäksi digitaalisia suunnittelun välineitä ja -ohjelmia. Nuorten ryhmässä oppii kriittistä ajattelua, luovaa ongelmanratkaisua sekä ryhmätyöskentely- ja ilmaisutaitoja. Kannustamme nuoria kokeiluihin, aloitteellisuuteen, näkökulman vaihtoon ja omien ideoiden jakamiseen. 

 Tutustu nuorten ohjelmaan

Opettajana toimii

A-P Inkinen, muotoilija (AMK)

044 731 8007

ap.inkinen (at) muotoiluakatemia.fi

  • Kevätlukukauden kurssimaksu on 130 €. Maksu sisältää opetuksen ja kurssilla käytettävät materiaalit sekä retken Olavinlinnaan 6.4.2024
  • Myös mahdollisuus hakea vapaaoppilaspaikkaa vapaamuotoisella hakemuksella.
  • Ryhmäkoko 14 oppilasta

6 paikkaa jäljellä

Hinta 130,00 €

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: