FI | EN

3025 Lasten Muotoiluakatemia 7–9 -vuotiaat

Lasten Muotoiluakatemian ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 17–19.30 osoitteessa Piispankatu 8. Kevään 2024  teemana on “Keskiaika – muotoilun uusi aika”. Kauden aikana perehdytään kirjapainon saloihin ja keskiaikaisiin linnoihin sekä opitaan materiaalilähtöistä suunnittelua ja mittasuhteita. Kevätlukukausi on kestoltaan 17 opetuskertaa ja yhden kerran pituus on 2,5h.

Lasten Muotoiluakatemiassa opitaan oikeaa muotoilua ja suunnittelua. Teknisten kädentaitojen ja uusien materiaalien oppimisen lisäksi opitaan luovaa ongelmanratkaisua sekä ryhmätyöskentely- ja ilmaisutaitoja sekä kannustetaan kokeiluihin, aloitteellisuuteen ja omien ideoiden jakamiseen.

Muotoiluakatemiassa suoritetaan taiteen perusopintojen laajaa oppimäärää muotoilupainotuksella. Suoritetuista opinnoista saa todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi taidepainotteiseen opetukseen hakiessa. Lasten Muotoiluakatemiaan on mahdollisuus hakea vapaaoppilaspaikkoja vapaamuotoisella hakemuksella.

Tutustu lasten ohjelmaan

Opettajana toimii

Maiju Pääkkönen, muotoilija (AMK)

044 731 8031

maiju.paakkonen(at)muotoiluakatemia.fi

  • Kevätlukukauden kurssimaksu 130 €. Maksu sisältää opetuksen ja kurssilla käytettävät materiaalit sekä retken Olavinlinnaan 6.4.2024.
  • Myös mahdollisuus hakea vapaaoppilaspaikkaa vapaamuotoisella hakemuksella.
  • Ryhmäkoko 12 oppilasta

4 paikkaa jäljellä

Hinta 130,00 €

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: