FI | EN

3027 Aikuisten Muotoiluakatemia

Aikuisten Muotoiluakatemia kokoontuu keskiviikkoisin klo 17–20 osoitteessa Piispankatu 8. Kevään 2024  teemana on “Keskiaika – muotoilun uusi aika”. Kauden aikana perehdytään kirjapainon saloihin ja keskiaikaisiin linnoihin sekä opitaan materiaalilähtöistä suunnittelua ja mittasuhteita. Kevätlukukausi on kestoltaan 17 opetuskertaa ja yhden kerran pituus on 3 h. 

Aikuisten Muotoiluakatemia soveltuu kaikenikäisille aikuisille. Aiempaa muotoilun, käsityön tai kädentaitojen osaamista ei tarvita. Opetussuunnitelma etenee suomalaisen muotoilun historian mukaan, josta nostetaan esille käsiteltävät teema ja opetuskokonaisuudet niin teorian kuin uusien tekniikoiden osalta. 

Muotoiluakatemiassa suoritetaan taiteen perusopintojen laajaa oppimäärää muotoilupainotuksella. Aikuisten Muotoiluakatemiassa edetään tavoitteellisesti mutta rennosti kahvihetkiä unohtamatta. Aikuisten ryhmässä on tekemistä, iloa ja rentoa huumoria!

 Tutustu aikuisten ohjelmaan

Opettajana toimii Sanja Kainu, muotoilija (AMK)

044 731 8010,

sanja.kainu(at)muotoiluakatemia.fi

  • Kevätlukukauden kurssimaksu on 150 € + materiaalimaksu 10 €. Materiaalimaksu kattaa harjoituksiin käytettävät materiaalit Muotoiluakatemialta sekä retken Olavinlinnaan 6.4.2024 (pääsymaksu omakustanteinen).
  • Myös mahdollisuus hakea vapaaoppilaspaikkaa vapaamuotoisella hakemuksella.
  • Ryhmäkoko 20 oppilasta

5 paikkaa jäljellä

Hinta 160,00 €

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: