FI | EN

3043 etäMuotoiluakatemian iltaryhmä

etäMuotoiluakatemia on suunnattu kaikenikäisille muotoilusta ja kädentaidoista kiinnostuneille ympäri Suomea ja maailmaa. Voit osallistua yksin tai koota ystävistäsi tai työyhteisöstä ryhmän ja tulla mukaan!

Iltaryhmä kokoontuu Google Meetissä maanantaisin klo 17–19.30. Kevään 2024  teemana on “Keskiaika – muotoilun uusi aika”. Kauden aikana perehdytään kirjapainon saloihin ja keskiaikaisiin linnoihin sekä opitaan materiaalilähtöistä suunnittelua ja mittasuhteita.

Kevätlukukausi on kestoltaan 17 opetuskertaa ja yhden kerran pituus on 2,5 h. 

etäMuotoiluakatemiassa opiskelet muiden Muotoiluakatemian opetusryhmien tavoin muotoiluun painottuvaa käsityön taiteen perusopetuksen opintoja etäyhteyksien kautta. Suoritetuista opinnoista saa todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi jatko-opintoihin hakiessa. 

etäMuotoiluakatemiaan osallistumiseen tarvitset internetyhteyden, tietokoneen ja/tai älypuhelimen, luonnoskirjan sekä aihekohtaiset materiaalit ja välineet. Opetus toteutetaan Google Meet -videopuhelun kautta. Jokaisella opetuskerralla käsitellään kauden aihetta teorian ja käytännön tekemisen kautta.

etäMuotoiluakatemian iltaryhmän ohjelma 

Opettajana toimii:

A-P Inkinen, muotoilija (AMK)

044 731 8007

ap.inkinen (at) muotoiluakatemia.fi

  • etäMuotoiluakatemian syyslukukauden kurssimaksu on  70 € / nuori (alle 30 v.), 100 € / aikuinen, osallistuminen etäMuotoiluakatemiaan ryhmänä 350 € / ryhmä (5-10 osallistujaa).
  • Kaikki opiskelevat samassa ryhmässä.
  • Jos haluat osallistua ryhmänä ole yhteydessä opettajaan.
  • Maksu sisältää opetuksen ja kurssilla käytettävän teoriamateriaalin digitaalisena.
  • Osallistuja hankkii opetuskerroilla tarvittavat välineet ja materiaalit itse.

27 paikkaa jäljellä

Hinta 100,00 €

Alle 30-v. 70,00 €

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: