FI | EN
takaisin

Kuopion Muotoiluakatemia on aloittanut taiteen perusopetuksen parissa toimiville webinaarisarjan, joka kulkee nimellä aamuSÄDE -muotoilukasvattajien aamukahvit. aamuSÄDE tarjoaa aamukahvin kylkeen kiinnostavaa kuunneltavaa ja keskusteltavaa muotoilukasvatuksen ympäriltä.

Lasten ja nuorten taidekeskus Annantalo: Taidekasvatusta, toiminnallisia näyttelyjä ja monitaiteisia projekteja

Perjantaina 1.12.2023 klo 9–10.30, maksuton webinaari Google Meetissä

Mitä on 5x2 -taideopetus? Miten Ihmeellinen kone -näyttely syntyi? Miten monitaiteisuus toteutuu Annantalossa? Vuoden viimeisessä webinaarissa Annantalon johtaja ja lastenkulttuuripäällikkö Pirjetta Mulari kertoo helsinkiläisen lasten ja nuorten taidekeskus Annantalon tuoreimmista tuulista sekä yhteistyökumppanuuksista. Pirjetan tausta on esittävissä taiteissa ja taidepedagogiikassa: hän on toiminut useammassa taide- ja kulttuurialan organisaatiossa erilaisissa rooleissa.

Annantalon monipuolista taidekasvatusta esittelee taidekasvattaja Heli Niska, joka on erikoistunut muotoilukasvatukseen. Helillä on monimuotoinen ja pitkä ura muotoilukasvattajana sekä monialaisena taideopettajana.

Annantalo on lasten, nuorten ja perheiden taidekeskus – inspiroiva taiteen tekemisen ja kokemisen talo, jossa voi käydä taideopetuksessa, näyttelyissä, esityksissä, työpajoissa tai ihan vain katselemassa. Annantalossa lapset ja nuoret pääsevät kokemaan ja tekemään taidetta sekä kulttuuria ja jossa he ovat yhtä tärkeitä taiteen tekijöitä ja kokijoita kuin aikuiset. Taideopetukseen osallistuu joka vuosi noin 10 000 lasta ja nuorta Helsingistä.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan yhdessä muiden taide- ja muotoilukasvattajien kanssa!

Ohjelma:

9–10 Taidekasvatusta, toiminnallisia näyttelyjä ja monitaiteisia projekteja

| Pirjetta Mulari, lastenkulttuuripäällikkö ja Heli Niska, taidekasvattaja, Lasten ja nuorten taidekeskus Annantalo

10–10.30 Q & A

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille ilmoittautuneille. Webinaari toteutetaan Google Meet -alustalla, osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille kaksi päivää ennen webinaaria.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Haluatko käyttää aamuSÄDE -webinaarissa asiantuntijapuheenvuoron esitellen esimerkiksi oman organisaatiosi toimintaa, hyviä käytänteitä tai mielenkiintoista projektia? Ota yhteyttä info@muotoiluakatemia.fi

 

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: