FI | EN
takaisin

 

aamuSÄDE -muotoilukasvattajien aamukahvit on taiteen perusopetuksen parissa toimiville suunnattu webinaarisarja, joka tarjoaa aamukahvin kylkeen kiinnostavaa kuunneltavaa ja keskusteltavaa muotoilukasvatuksen ympäriltä.

Vaikuttavat pikavideot | Veera Jussila, Käsityökekkerit

Perjantaina 6.9.2024 klo 9–10.30, maksuton webinaari Google Meetissä

Syksyn ensimmäinen aamuSÄDE- muotoilukasvattajien aamukahvit –webinaari järjestetään perjantaina 6.9.2024  ja saamme silloin vieraaksemme Käsityökekkerit-sivustosta ja somesta tutun käsityövaikuttajan Veera Jussilan.

Veera tulee kertomaan meille kuinka ottaa innostavia ja luontevia pikavideoita Instagramiin ja muihin sosiaalisen median kanaviin sekä kuinka kasvattaa pikavideoilla omaa brändiä. Aamun aikana käydään läpi Instagramin ja TikTokin eri toimintoja, reels-videoita ja tapoja luoda kiinnostavaa sisältöä muotoilijoiden ja käsityöalan näkökulmasta. 

Kannattaa tulla kuulolle olit sitten alan harrastaja, yrittäjä tai vaikka oppilaitoksen some-vastaava tai opettaja! Ja pidä älypuhelimesi käsillä Insta tai Tiktok sinne ladattuna!

Veera Jussila on vaatetusalan muotoilija (YAMK), Käsityökekkerit-yrittäjä ja käsityöalan vaikuttaja. Vuonna 2014 perustettu Käsityökekkerit-sivusto somekanavineen on yksi suosituimmista käsityösivustoista. Jussila toimii myös sivutoimisena Tekstiili- ja muotialan opettajana Ammattiopisto Tavastiassa.

Jussila on kirjoittanut ja valokuvannut kaksi neulekirjaa, Jämälankakekkerit (Tammi 2024) ja Neulekekkerit (Tammi 2019). Ohjeillaan ja ideoillaan Veera kannustaa seuraajiaan löytämään luovuutensa erityisesti ekologisten käsitöiden parissa.

Tule mukaan saamaan huipputärpit vaikuttavien pikavideoiden tekemiseen!

 Ohjelma:

9–10 Vaikuttavia pikavideoita | Veera Jussila, muotoilija, Käsityökekkerit-yrittäjä ja käsityöalan vaikuttaja.

10–10.30 Q & A

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille ilmoittautuneille. Webinaari toteutetaan Google Meet -alustalla, osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille kaksi päivää ennen webinaaria.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Haluatko käyttää aamuSÄDE -webinaarissa asiantuntijapuheenvuoron esitellen esimerkiksi oman organisaatiosi toimintaa, hyviä käytänteitä tai mielenkiintoista projektia? Ota yhteyttä info@muotoiluakatemia.fi

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: