FI | EN

Kuopion
Muotoiluakatemia

Naurua ja tekemisen riemua tulvillaan!

Kaikille avoimet Muotoiluakatemiamme tarjoavat laadukasta ja tavoitteellista muotoilukoulutusta lapsille, nuorille ja aikuisille.

Opetus on käsityön taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetusta muotoilupainotuksella ja opetusohjelma seuraa suomaisen muotoilun historiaa..

Lisäksi järjestämme kaikille avoimia viikonlopputyöpajoja eri aiheista ja tekniikoista.

Ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu verkkokauppamme kautta.

 

Kuopion Muotoiluakatemia
Kuopion Rouvasväenyhdistys ry

Piispankatu 8
70100 Kuopio

info@muotoiluakatemia.fi

Muotoilukasvatusta ja pedagogiaa

Muotoiluakatemioissa opiskellaan muotoilun historiaa, suunnittelua, uusia tekniikoita ja materiaaleja. Oleellisena osana opiskelua ovat näyttelykäynnit, yritysvierailut sekä kansainvälisessä muotoilijaresidenssissä vierailevien muotoilijoiden antama opetus. Opetuksessa hyödynnetään uusia digitaalisia opetuksen ja suunnittelun mahdollisuuksia.

Lukukausisuunnitelma

Opetus on taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista, tavoitteellista muotoilun opetusta. Opetussuunnitelma etenee suomalaisen muotoilun historian kehityksen mukaan. Joka lukukauden päätteeksi järjestetään näyttely sekä annetaan todistus lukukauden opinnoista.

Tutustu opetusohjelmaan 

Muotoiluopetuksen ammattitaitoa

Uuden tiedon ja taidon oppimisen lisäksi muotoilun oppiminen tuottaa iloa, elämyksiä, onnistumisen tunteita ja hyvinvointia. Opetuksessa arvostetaan ja kunnioitetaan opiskelijan henkilökohtaista ilmaisua ja kasvua. Opettajamme ovat muotoilun ammattilaisia.

"Muotoiluakatemiassa on kivaa!"
Anna, 10

Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön Lapsenpäivä-palkinto 2022

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: