takaisin

 

Fokuksessa kokonaisvaltainen yritysdesign

Ainutlaatuinen mahdollisuus kehittyä huippuosaajien valmennuksessa.

Design Managementin avulla yhtenäistetään tuotteiden, palveluiden ja viestinnän designit. Tavoitteena on luoda yrityskuva, joka toimii yritykselle selvänä kilpailuvalttina ja voimavarana.

FOB! Design Management -valmennus viimeisen kerran tiistaina 24.4. klo 9–12 Kuopion Muotoiluakatemialla, Piispankatu 8. Viimeisellä luennolla katsotaan tulevaisuuteen trendianalyytikko Susanna Björklundin johdolla, teemana on Future Design – Tulevaisuuden signaalit.

Luennon hinta on 40 € (sis alv 0 %). Ilmoittaudu: merja.tapio@muotoiluakatemia.fi tai 044 731 8004 / Merja tai luennolla 24.4. klo 10–12.

Susanna Björklund

 

Susanna Björklund | trendianalyytikko

Susanna Björklund on trendianalyytikko, tulevaisuusajattelija, strategi, toimittaja ja entiseltä ammatiltaan vaatesuunnittelija.

Hänen työnään on etsiä muutosta ja kiinnostavia innovaatioita ja ilmiöitä kaikessa ympärillämme, vetää lankoja yhteen ja analysoida löydöksiä laajemmassa kontekstissa räätälöidysti asiakkaiden toimiala ja tarpeet huomioiden. Ennakointi helpottaa ja antaa välineitä tehdä tulevaisuuteen liittyviä päätöksiä.

Susanna Björklund luennoi, tekee trendi- ja messuraportteja kansainvälisiltä muotoilualan messuilta ja hänen perustamansa ENNEtool kuratoi ja tuottaa trendinäyttelyitä, kuten Habitare-messujen Signals-näyttelyn vuosittain.

Hän luennoi megatrendeistä ja kulutuskäyttäytymisen sekä arvojen, vastuullisuuden, asumisen, työn, terveyden, muodin, sisustuksen ja muotoilun tulevaisuuksista ja ilmiöistä niiden ympärillä.  

Artikkelin aiheet
Design Design Management Design Management -valmennus