FI | EN
takaisin

Muotoiluakatemian syksyn ilmoittautuminen ja vapaaoppilaspaikkojen haku avoinna!

Muotoiluakatemian opetusryhmien syksyn 2019 teemana on “Kivikausi ja muotoilun synty”. Tutustumme perusmuotoihin sekä suomalaisen muotoilun ja esineiden kehityskaareen. Tervetuloa kivikaudelle!

Aloitamme lukukauden lauantaina 24.8.2019 kaikille Muotoiluakatemian opetusryhmille yhteisellä retkellä Saarijärven Kivikauden kylään. Pääsemme tutustumaan opastetusti Kivikauden kylään sekä osallistumaan työpajaan. Retkelle on erillinen ilmoittautuminen – mukaan ovat tervetulleita kaikkien ryhmien oppilaat ja heidän perheenjäsenensä!

Muotoilun syntyyn on alusta saakka kuuluneet primitiiviset muodot ja funktionaalisuus. Lukukauden aikana tutustumme muotoilun perusteisiin. Tutustumme perusmuotoihin ja ymmärrämme kaksiulotteisen ja kolmiulotteisen muodon eron. Käsittelemme lukukauden aikana symmetriaa ja epäsymmetriaa sekä harjoittelemme pelkistämistä. Syksyn avainsanoja ovat aistit, pelkistäminen, perusmuodot ja ulottuvuudet, orgaaninen muoto ja geometrinen muoto sekä esineen kehityskaari.

Tutustu ryhmäkohtaisiin opetusohjelmiin ja ilmoittaudu mukaan!

 

Muotoiluakatemia myöntää vapaaoppilaspaikkoja kaudelle 2019

Muotoiluakatemia myöntää lukukaudelle 2019 vapaaoppilaspaikkoja oppilaille, joille harrastustoimintaan osallistuminen ei olisi mahdollista ilman taloudellista tukea. Vapaaoppilaspaikkoja myönnetään lisäksi myös koulujen kautta yhteistyössä Kuopion kaupungin kanssa.

Vapaaoppilaspaikka oikeuttaa harrastamaan yhden kauden aikana maksuttomasti. Vapaaoppilaspaikkoja voidaan anoa vapaamuotoisella hakemuksella, sosiaalisin ja taloudellisin perustein. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksella eikä hakijoiden tai paikan saaneiden nimiä julkaista.

Syyskaudelle 2019 vapaaoppilaspaikkoja myönnetään 10 kpl lasten ja nuorten ryhmiin. Vapaaoppilaspaikat mahdollistaa Lions Club Kuopio/Canth.

Artikkelin aiheet