FI | EN
takaisin

Aloita uusi harrastus – sukella muotoilun ihmeelliseen maailmaan!

Kiinnostaako piirtäminen ja suunnittelu? Nautitko käsillä tekemisestä ja rakentelusta? Kaipaatko uutta harrastusta? Tule mukaan Lasten (7–9-v ja 10–12-v), Nuorten (13–16-v) tai Aikuisten Muotoiluakatemiaan!

Uuden tiedon ja taidon oppimisen lisäksi muotoilun oppiminen tuottaa iloa, elämyksiä, onnistumisen tunteita ja hyvinvointia. Muotoiluakatemioissa opit muotoilun historiaa, suunnittelua, uusia tekniikoita ja materiaaleja. Muotoiluakatemiat kokoontuvat Kuopion Muotoiluakatemialla, Piispankatu 8, ryhmäkohtaisina opetusiltoina: Lasten Muotoiluakatemia maanantaisin ja tiistaisin klo 17-19.30, Nuorten Muotoiluakatemia torstaisin klo 16.30-19 ja Aikuisten Muotoiluakatemia keskiviikkoisin klo 17-20.

Muotoiluakatemian syyskausi starttaa viikolla 34. Kuopion Muotoiluakatemian opetusryhmien syyskauden 2020 teemana on Muotoilun talonpojat. Syksyn aikana tutustutaan suomalaiseen talonpoikaiskulttuuriin suunnittelemalla ja valmistamalla käytännönläheisiä tuotteita materiaalilähtöisesti. Muotoiluakatemialla pääset toteuttamaan itseäsi mielenkiintoisten harjoitustöiden kautta, opit uusia kädentaitoja ja pääset tutustumaan muotoilun kiehtovaan maailmaan.

Tutustu ryhmäkohtaisiin opetusohjelmiin ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.muotoiluakatemia.fi!