Lasten
Muotoiluakatemia

Innostava harrastus uteliaille sieluille!

Lasten Muotoiluakatemian ryhmät kokoontuvat ajalla 15.1.–3.5.2018.

7–9-vuotiaiden ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 16.30–19.
Katso ohjelma tästä.

10–12-vuotiaiden ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 16.30–19.
Katso ohjelma tästä.

Lasten Muotoiluakatemiassa opitaan oikeaa muotoilua ja suunnittelua. Teknisten kädentaitojen ja uusien materiaalien oppimisen lisäksi opitaan luovaa ongelmanratkaisua sekä ryhmätyöskentely- ja ilmaisutaitoja sekä kannustetaan kokeiluihin, aloitteellisuuteen ja omien ideoiden jakamiseen.

Romantiikan aika

Kansallisromantiikka suomalaisessa muotoilussa. Romantiikan ajan kuvioiden mystiset luontoteemat heräävät nykyaikaan muotoilun työpajoissa. Lukukausi kannustaa kokeilevaan muotoiluun, tyylien ja materiaalien yhdistämiseen ja opettaa epäonnistumisen tärkeyden. Jakson aikana harjoitellaan lennokasta ideointia ja niiden esittämistä toisille. Tutustumme Eliel Saariseen ja hänen tuotantoon.

Opimme värilaboratorion avulla värien sekoittumista (päävärit ja välivärit) ryhmätyönä tehtävien värikokeiden avulla. Lukukauden aikana opitaan minimalismin ja koristeellisen muotoilun eroja. Aikakausi korostaa oman identiteetin suhdetta luontoon. Tutustumme aikakauden taidemaalareihin ja kansallisromantiikkaan. Teemme retken luontoon, jossa havainnoimme ympäristöä digitaalisesti.

  • Kansallisromantiikka
  • Ornamentit
  • Värioppi
  • Sommittelu

Ilmoittaudu
mukaan

Kevätlukukauden kurssimaksu 110 €/lapsi
Maksu sisältää opetuksen ja kurssilla käytettävät materiaalit
Kevätlukukausi on kestoltaan 14 kertaa, yhteensä 35 tuntia (2,5 h/opetuskerta)

Ohjaajana toimii 

A-P Inkinen, muotoilija (AMK)
p. 044 731 8007
ap.inkinen (at) designkuopio.fi

Haluan vastaanottaa Muotoiluakatemian uutiskirjeen (4-6krt/v)

”Muotoiluakatemiassa on ollut mukavaa ja ihan erilaista kuin tavallisessa koulussa. Siellä tehdään hauskempia juttuja. On hauskaa tehdä kaikkia puutöitä ja sellaisia.”

Niilo, 8