Nuorten
Muotoiluakatemia

Luovuutta hyville tyypeille!

Nuorten Muotoiluakatemia kokoontuu kevätkaudella 24.1.–16.5.2019 torstaisin klo 16.30–19 osoitteessa Piispankatu 8. Opetusryhmien yhteinen aloitusseminaari on 17.1. klo 17–19. Kevään 2019 teemana on "Teollistumisen kausi". Lukukauden aikana visioidaan tulevaisuuden tuotteita ja palveluja – tulevaisuuden tuotekehitys on käsillä!
Tutustu nuorten kevään ohjelmaan

Nuorten Muotoiluakatemia sopii kaikille 13–16-vuotiaille, joita kiinnostaa luovuus ja itseilmaisu. Lukukausi sisältää monipuolisesti uusien tekniikoiden oppimista, uusia materiaaleja, suunnittelua ja suomalaisen muotoilun historiaa.

Opetuksessa käytetään perinteisten välineiden lisäksi digitaalisia suunnittelun välineitä ja -ohjelmia. Nuorten ryhmässä oppii kriittistä ajattelua, luovaa ongelmanratkaisua sekä ryhmätyöskentely- ja ilmaisutaitoja. Kannustamme nuoria kokeiluihin, aloitteellisuuteen, näkökulman vaihtoon ja omien ideoiden jakamiseen. 

Teollistumisen ajasta tulevaisuuteen

Kevään aikana Nuorten Muotoiluakatemiassa tutustutaan mitä muotoilu on tulevaisuudessa ja visioidaan tulevaisuuden tuotteita ja palveluita. Myös ilmastonmuutos ja kestävä kehitys on vahvasti läsnä kevään ohjelmassa.

Lukukausi alkaa kaikille ryhmille yhteisellä kauden teemoja kokoavalla seminaarilla tammikuussa. Kevään aikana muotoilemme jäätä, valoa, kipsiä ja kierrätysmateriaaleja. Kokeilemme 3D-mallinnusta ja -tulostusta. Opimme mitä on palvelumuotoilu ja visioimme miltä tämä aika näyttää tulevaisuuden museossa.

Ilmoittaudu
mukaan

Kevätlukukauden kurssimaksu 110 €
Maksu sisältää opetuksen ja kurssilla käytettävät materiaalit
Kevätlukukausi on kestoltaan 14 kertaa, yhteensä 35 tuntia (2,5 h/opetuskerta)

Ohjaajana toimii

A-P Inkinen, muotoilija (AMK)
p. 044 731 8007
ap.inkinen (at) muotoiluakatemia.fi

”Nuorten Muotoiluakatemiassa on kiva olla, en itse alussa ollut kovin kiinnostunut muotoilusta, mutta oppitunnit paljastivat aivan jotain muuta. Muotoiluakatemia herätti minussa sisäisen taiteilijan. Oppitunnit ovat mukavia ja siellä aika kuluu todella nopeasti, kahdessa ja puolessa tunnissa kerkeää päästää luovuuden valloilleen.”
Petri, 17