FI | EN

Nuorten
Muotoiluakatemia

Luovuutta hyville tyypeille!

Nuorten Muotoiluakatemia kokoontuu torstaisin klo 16.30–19 osoitteessa Piispankatu 8. Kevään 2023  teemana on “Paluu tulevaisuuteen”. Kevään aikana tutustutaan tulevaisuuden muotoiluun, materiaaleihin ja tekniikoihin!

Tutustu nuorten ohjelmaan

Nuorten Muotoiluakatemia sopii kaikille 13–16-vuotiaille, joita kiinnostaa luovuus ja itseilmaisu. Lukukausi sisältää monipuolisesti uusien tekniikoiden oppimista, uusia materiaaleja, suunnittelua ja suomalaisen muotoilun historiaa.

Muotoiluakatemiassa suoritetaan taiteen perusopintojen laajaa oppimäärää muotoilupainotuksella. Suoritetuista opinnoista saa todistuksen, josta on hyötyä esimerkiksi jatko-opintoihin hakiessa.

Opetuksessa käytetään perinteisten välineiden lisäksi digitaalisia suunnittelun välineitä ja -ohjelmia. Nuorten ryhmässä oppii kriittistä ajattelua, luovaa ongelmanratkaisua sekä ryhmätyöskentely- ja ilmaisutaitoja. Kannustamme nuoria kokeiluihin, aloitteellisuuteen, näkökulman vaihtoon ja omien ideoiden jakamiseen. 

Paluu tulevaisuuteen

Tuotekehitys ja innovaatiot - tulevaisuuden muotoilu on täällä! Lukukauden aikana visioimme tulevaisuuden maailmaa omasta näkökulmasta. Suunnittelemme esineitä ja palveluita, joita tarvitaan arjessa, mutta joita vielä ei ole. Opimme, että muotoilutyö lähtee tarpeesta ja ideasta sekä harjoittelemme oman idean visualisoimista. 

  • Luonnostelu
  • Tuotekehitys ja innovaatio
  • Protomalli
  • Palvelumuotoilu
  • Idean esittäminen

Ilmoittaudu
mukaan

Kevätlukukauden kurssimaksu 130 €.
Maksu sisältää opetuksen ja kurssilla käytettävät materiaalit.
Kevätlukukausi on kestoltaan 17 kertaa, yhteensä 42,5 tuntia (2,5 h/opetuskerta).

Nuorten Muotoiluakatemiaan on mahdollisuus hakea vapaaoppilaspaikkoja vapaamuotoisella hakemuksella.

Opettajana toimii

A-P Inkinen, muotoilija (AMK)
044 731 8007
ap.inkinen (at) muotoiluakatemia.fi

Tutustu kevään opetusohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan verkkokauppamme kautta.

VERKKOKAUPPAAN

”Nuorten Muotoiluakatemiassa oppii tekemään asioita eri tavalla kuin yleensä.”
Karola, 14 v.

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: