FI | EN

Työpajat

Muotoilun työpajat

Kokoa porukka kasaan ja varaa ryhmällesi inspiroiva muotoilun työpaja tunnelmallisessa Piispantalossa wanhassa puu-Kuopiossa! 

Muotoilun työpaja alkaa tutustumisella aiheeseen, jonka jälkeen suunnitellaan ja valmistetaan teokset. Työpajat sopivat tyhy-päiviin, illanviettojen ohjelmaksi tai vaikka polttareihin! Valitse valmiista työpajapaketeista tai räätälöi kanssamme ryhmällenne sopiva muotoilun työpaja!

Kuopion Muotoiluakatemialla järjestettävän työpajan hinta

  • 350 € / max. 10 hlöä
  • 650 € / max. 20 hlöä
  • 900 € / max. 30 hlöä

Hinnat sisältävät opetuksen ja käytettävät materiaalit, yli 40 henkilön ryhmät neuvotellaan erikseen. Hinnat ovat ALV 0%, eikä veroa lisätä.

Tuomme myös muotoilun työpajan luoksesi. Muotoiluakatemian opettajat pakkaavat materiaalit matkaan ja toteuttavat työpajan toivomassanne paikassa. Työpajahintoihin lisätään matkakulut.

Menneiden työpajojen tunnelmiin ja tuotoksiin voit tutustua Muotoiluakatemian Facebookissa ja Instagramissa #muotoiluakatemiantyöpajat.

 

Lisätietoja:

 

A-P Inkinen

ap.inkinen (a) muotoiluakatemia.fi

044 731 8008

 

Piparimuotti

Piparimuotin oma muoto. 

Suunnitellaan ja valmistetaan omat piparimuotit pläkkipellistä. Muottia testataan leipomalla pipareita päiväkahville.

Työpajan kesto 3 h

Himmeli

Osista kokonaisuudeksi.

Muotoilun työpajassa suunnitellaan ja toteutetaan yhteisöllisesti sisustuselementti vaikkapa työpaikkasi taukotilaan perinteisellä himmelitekniikalla. Himmeli valmistetaan itsetehdyistä paperipilleistä.

Työpajan kesto 3 h

Värilaboratorio

Maalaus akryyliväreillä. Muotoiluakatemian työpajassa harjoitellaan värien sekoittamista ja maalataan akryyliväreillä taulu oman ideakuvan pohjalta.

Työpajan kesto 2,5 h

miniLinnunpönttö

Pieniä taloja pienille asukkaille. Miten monta erilaista versiota saadaankaan aikaiseksi samanlaisesta materiaalista! Minilinnunpönttöjen kautta tutustutaan tyyppitalonrakennusperiaatteisiin. Itsemaalatut pikkuruiset talot voi viedä kotiin odottamaan mitä mielikuvituksellisimpia uusia asukkaita.

Työpajan kesto 2 h

Kuvioista kuosiksi, kuosista kortiksi

Luodaan kuviollista pintaa ja suunnitellaan kuosi käsin ja digitaalisesti. Työpajan päätteeksi 

toteutetaan kortteja omista kuoseista.

Työpajan kesto 3 h

Designklassikot

Suomalaisia designklassikoita kierrätysmateriaalista.

Tutustu muotoiluun ja valmista oma näkemyksesi suomalaisista designklassikoista! Kokoa suomalaisen muotoilun suosikkituotteesi kierrätysmateriaalibuffetista – luovuutta ja kuumaliimaa säästelemättä.

Työpajan kesto 1,5 h

Muotoilun talonpojat

Puisia keittiövälineitä.

Muotoilun työpajassa suunnitellaan ja valmistetaan puisia keittiövälineitä talonpoikien tapaan puukolla vuolemalla. Inspiraation lähteenä voivat olla suomalaiset puulajit/ kultakauden muotoilijat/ tilaajan oma toive

Työpajan kesto 3 h

Huoneentaulu

Huoneentauluja ja julisteita.

Perinteiset huoneentaulut muuntuvat työpajoissa työpäivää piristäviksi sisustuksellisiksi julisteiksi. Muotoilun työpajassa suunnitellaan teksti omaan julisteeseen ja rakennetaan julisteen visuaalinen ilme kollaasitekniikalla. Työpajan aikana paperin päälle rakennettu juliste tallennetaan ja esitellään muille osallistujille digitaalisessa muodossa. Muotoiluakatemia voi tulostaa julisteet A3-koossa ja toimittaa ne yhteyshenkilölle eteenpäin jaettavaksi. 

Työpajan kesto 2h

”Muotoiluakatemian työpajoissa pääsee kokeilemaan uusia tekniikoita mukavassa ja rennossa seurassa."

Tuula, 48

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: