Muotoiluakatemian
hanketoiminta

Rohkeita muotoiluhankkeita

Hanketoimintamme lisää muotoilutietoutta ja edistää alan koulutusta. Yhdessä yritysten, yhteisöjen ja yksityisten henkilöiden kanssa kehitämme toimialaa luoden yhteistyötä ja yhteiskunnallista hyötyä.

FOB!

Form Follows Business
1.3.2016–28.2.2018

Muotoilulähtöisten palvelujen ja liiketoimintamallin kehittämisen FOB!-hanke on Kuopion Muotoiluakatemian ja Kuopion Rouvasväenyhdistys ry:n eri toimialojen yrityksille sekä muotoilijoille tarkoitettu kehityshanke. 

Hankkeen esittelysivu

FOB! tori

Viimeisimmät menneet hankkeet

Pallo haltuun
3.10.2016–30.6.2017

Pallo haltuun -hankkeen toteutti Kuopion Rouvasväenyhdistys ry yhteistyössä Kuopion Palloseuran sekä Kuopion kaupungin kanssa. Hankkeen rahoittajina toimivat Pohjois-Savon ELY-keskus, Kuopion kaupunki, Kuopion Palloseura sekä Kuopion Rouvasväenyhdistys ry.

Hankkeen sivut

Nuorten oma Kuopio

Kuopion Rouvasväenyhdistys ja Kuopion kaupunki käynnistivät lokakuussa 2015 yhteisen pilottihankkeen Nuorten Oma Kuopio! – nuorten suunniteltu kaupunki. Hankkeessa hyödynnettiin osallistavan kaupunkimuotoilun menetelmiä ja sen tavoitteena oli sitouttaa ja osallistaa kuopiolaisia nuoria yhteisen ympäristön suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Hankkeen sivut