FI | EN

Muotoile, opi ja luo uutta

Tervetuloa Kuopion
Muotoiluakatemiaan

Kuopion Muotoiluakatemia on kaikille avoin koulu, joka tarjoaa taiteen perusopetuksen käsityön laajan oppimäärän muotoilu painotteista opetusta lukukausittain niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Lisäksi järjestämme erilaisia työpajoja, joissa pääsee kokeilemaan uusia tekniikoita ja oppimaan uutta.

Luvassa on paljon luovuuden iloa, oivalluksia ja yhdessä tekemisen riemua!

 

Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön Lapsenpäivä-palkinto 2022

Ajankohtaista

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietoa tulevista tapahtumistamme suoraan sähköpostiisi!

Inspiroivia
muotoiluhankkeita 

Hanketoiminnan tarkoituksena on lisätä muotoilutietoutta ja -koulutusta Suomessa. Tavoitteenamme on kehittää alaa yhdessä yritysten, yhdistysten ja muiden tahojen kanssa sekä lisätä muotoilukasvatuksen avulla yhteistyötä ja yhteiskunnallisia hyötyjä.

Tutustu

kristallisali-2024-kattaus

Tilavuokraus ja residenssi muotoilijoille

Piispantalon tilat Kuopiossa ovat vuokrattavissa mm. kokous- ja juhlakäyttöön.

DESIGN Kuopio Residency tarjoaa tilat ja aikaa tuotantoon tai tutkimukseen keskittymiseen kansainvälisille muotoilija- ja taiteilijavieraille. Residenssiyhteistyöhön sisältyy opetus, workshoptyöskentely tarvikkeineen, tila työskentelyä ja tutkimusta varten sekä majoitus.

Tilavuokraus Muotoilijaresidenssi

Design Union yhdistää muotoilijat ja kasvuhaluiset yritykset ainutlaatuisella tavalla

Muotoiluajattelu antaa liiketoiminnan kehittämiseen merkittävän kilpailuedun ajassa, jossa jokaisen organisaation on ajateltava olemassaolonsa uusiksi. Design Union vahvistaa muotoilun asemaa yhteiskunnassa ja auttaa yrityksiä luomaan muotoilun avulla lisäarvoa liiketoimintaansa. Samalla luomme luovien alojen ammattilaisille mahdollisuuksia osaamisensa hyödyntämiseen yritysmaailmassa.

Tutustu Design Union -sivustoon

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: