FI | EN

Kuopion

Muotoiluakatemian

Säätiö

Kuopion Muotoiluakatemian Säätiön vuoden 2021 apurahahaku on nyt auki!

Muotoilija, hae apurahaa laatimalla hakemuksesi tässä verkkopalvelussa hakuaikana 17.9.–15.10.2021. Palvelu on avoinna hakuajan viimeiseen päivään klo 24.00 saakka Suomen aikaa.

Tänä vuonna jakoon tulee 50 000 euroa apurahoina suomalaisen muotoilun liiketoiminnan aloittamisen ja kehittämiseen sekä uusien innovaatioiden tukemiseen.

Apurahaa voivat hakea kuka tahansa Suomessa asuva muotoilija. Hakijalla ei tarvitse olla yhteyttä Kuopion Muotoiluakatemiaan.

Apurahan saajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viikolla 47 ja apurahojen jakotilaisuus järjestetään 17.12.2021 klo 10–12 Piispankatu 8 Kuopio (koronavaraus)

Application can be done also in English.

 

 

Näin haet apurahaa:

1. Kun käytät verkkopalvelua ensimmäistä kertaa, rekisteröidy palveluun luomalla itsellesi oma käyttäjätunnus, joka on sähköpostiosoitteesi sekä salasana, joka on vähintään 8 merkkiä pitkä ja jossa on isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja merkkejä kohdassa ”rekisteröidy”. 

2. Kun olet rekisteröitynyt, saat sähköpostiisi viestin, jossa olevaa linkkiä klikkaamalla voit aktivoida hakemustilisi.

3. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudut jatkossa verkkopalveluun sisään antamalla käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Hakemuksen voi tallentaa myös keskeneräisenä ja palata myöhemmin hakemuksen täyttöön.

4. Kirjauduttuasi palveluun löydät sieltä lisää ohjeita hakemuksen täyttämiseen.

 

Avaa apurahahakemus

 

Kuopion Muotoiluakatemian Säätiö

Kuopion Muotoiluakatemian Säätiö on itsenäinen, vuonna 2014 perustettu, yksityisin varoin toimiva säätiö, jonka tehtävä on tukea muotoilun uusia innovaatioita sekä muotoilualan yritysten kehittymistä.

Säätiöllä on hallitus, johon kuuluu viisi jäsentä ja kolme varajäsentä.

Hallituksen puheenjohtajana toimii hallitusammattilainen Mika Sutinen ja varapuheenjohtajana museonjohtaja Merja Heiskanen. Jäseniä ovat toimialajohtaja Elina Pallonen-Eriksson, varatuomari Tuula Kemppainen ja muotoilija Jukka-Pekka Suvala. Hallituksen varajäseniä ovat yrittäjä Maija-Liisa Keinänen, aluejohtaja Elina Laitinen ja hovioikeuden laamanni Riitta-Liisa Rautsi

Lisätietoja:
Kuopion Muotoiluakatemian Säätiön asiamies
Eija Tanninen-Komulainen
044 731 8000
eija.tanninen-komulainen (at) designkuopio.fi