FI | EN

Kuopion

Muotoiluakatemian

Säätiö

Kuopion Muotoiluakatemian Säätiön vuoden 2023 apurahat ovat nyt haettavana

Vuonna 2023 haettavana on 50 000 euroa apurahoina. Apurahoja myönnetään innostavien uusien muotoilualan yritysten perustamiseen tai jo toiminnassa olevien muotoilualan yritysten uusiin innovaatioihin ja kehityshankkeisiin.

Apurahaa voivat hakea Suomessa toimivat yritykset ja Suomessa työskentelevät yksityishenkilöt mistä päin Suomea tahansa.

Arvostamme hakemuksissa kestävän kehityksen huomioimista sekä uusia ideoita, jotka ratkaisevat yhteiskunnallisia haasteita ja edistävät työllisyyttä sekä luovat kauneutta ihmisten elämään.

Apurahan hakeminen tapahtuu verkkopalvelumme kautta hakuaikana 11.9 –9.10.2023. Palvelu on avoinna 9.10.2023 klo 24 Suomen aikaa asti.

Apurahan saajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viikolla 47.

Apurahojenjakotilaisuus järjestään 15.12.2023 klo 10 Kuopion Muotoiluakatemian Kristallisalissa osoitteessa Piispankatu 8. Apurahan saajien toivotaan olevan läsnä tilaisuudessa.

Application can be done also in English.

  

Näin haet apurahaa:

  1. Kun käytät verkkopalvelua ensimmäistä kertaa, rekisteröidy palveluun luomalla itsellesi oma käyttäjätunnus, joka on sähköpostiosoitteesi sekä salasana, joka on vähintään 8 merkkiä pitkä ja jossa on isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja merkkejä kohdassa ”rekisteröidy”. 
  2. Kun olet rekisteröitynyt, saat sähköpostiisi viestin, jossa olevaa linkkiä klikkaamalla voit aktivoida hakemustilisi.
  3. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudut jatkossa verkkopalveluun sisään antamalla käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Hakemuksen voi tallentaa myös keskeneräisenä ja palata myöhemmin hakemuksen täyttöön.
  4. Kirjauduttuasi palveluun löydät sieltä lisää ohjeita hakemuksen täyttämiseen.

Avaa apurahahakemus

Kuopion Muotoiluakatemian Säätiö

Kuopion Muotoiluakatemian Säätiö on itsenäinen, vuonna 2014 perustettu, yksityisin varoin toimiva säätiö, jonka tehtävä on tukea muotoilun uusia innovaatioita sekä muotoilualan yritysten kehittymistä.

Säätiön hallitus

Säätiöllä on hallitus, johon kuuluu viisi jäsentä ja kolme varajäsentä.

Hallituksen puheenjohtajana toimii hallitusammattilainen Mika Sutinen ja varapuheenjohtajana museonjohtaja Merja Heiskanen. Jäseniä ovat toimialajohtaja Elina Pallonen-Eriksson, varatuomari Tuula Kemppainen ja muotoilija Jukka-Pekka Suvala. Hallituksen varajäseniä ovat yrittäjä Maija-Liisa Keinänen, aluejohtaja Elina Laitinen ja hovioikeuden laamanni Riitta-Liisa Rautsi

Lisätietoja:
Kuopion Muotoiluakatemian Säätiön asiamies
Eija Tanninen-Komulainen
044 731 8000
eija.tanninen-komulainen (at) designkuopio.fi

Lukumäärä:

- +

Lukumäärä: